3 tradicions de la revetlla de Sant Joan

3 tradiciones de la verbena de San Juan

3 tradicions de la revetlla de Sant Joan

La revetlla de Sant Joan és una celebració divertida i plena de màgia. Si estàs pensant en gaudir d’una revetlla tradicional amb la teva gent gran, avui et portem les claus per fer-ho.

Espanya és un país amb una gran tradició religiosa. Però no hem perdut una part màgica de l’imaginari col·lectiu. La nit de Sant Joan és l’anomenada “nit de bruixes”. I una oportunitat excel·lent per tornar a les nostres arrels més màgiques i celebrar-la com una festa ancestral i plena de tradició. I què millor que celebrar aquesta part tradicional amb la nostra gent gran.

Si vols oferir als teus estimats un retorn al passat a la revetlla de Sant Joan, avui et portem 3 idees per a una revetlla de Sant Joan plena de màgia i tradició que farà les delícies de grans i joves.

Palau de Can Sunyer

3 Tradicions de la revetlla de Sant Joan

Encendre fogueres

És la imatge més icònica de la revetlla de Sant Joan. La de les milers de fogueres que omplen la nit de llum. Encendre la foguera implicarà treball en equip de tota la família. A més, els teus majors podran mostrar-te els trucs que ells van aprendre per encendre les llars de foc a casa seva. Quan vegis aquest foc cremant gràcies a la col·laboració de tots, et sentiràs satisfet per la feina ben feta i més unit als teus.

Banyar-se al mar

Segons les llegendes, banyar-se al mar durant la revetlla de Sant Joan et proporcionarà salut per tot l’any. Compartir una tranquil·la remullada a l’aigua marina és una manera de crear una experiència màgica i única que mai oblidaràs. A més, els teus majors agrairan que et preocupis per la seva salut. Es sentiran més tranquils i segurs amb el seu benestar físic i mental. Doncs estaran protegits pel misticisme de la revetlla de Sant Joan a la nit més màgica de l’any.

Recollir plantes màgiques

En els rituals pagans com la revetlla de Sant Joan, el poder de les plantes pren un significat especial. Posar heura o vesc sota el coixí perquè els desitjos es compleixin o nou flors de diferents tipus per tenir somnis profètics et donaran un moment molt especial amb els teus. La preparació d’aquests rituals són divertits. Recordaran als teus majors les tradicions que ells celebraven amb les seves famílies i faran les delícies dels més petits, que somiaran amb que els esperits i les fades els concedeixin els seus màgics dons.

La revetlla de Sant Joan és una forma ideal d’honrar el costat més tradicional i màgic del nostre país. Els més grans, que han viscut amarats en aquest ambient folklòric, se sentiran rejovenits en tornar a gaudir dels rituals de la seva infantesa. I a més, podran compartir amb els més petits de la família les llegendes que els van fer somiar quan eren petits. Aquest any, gaudeix d’una revetlla de Sant Joan única amb els teus. La celebració d’aquests rituals màgics farà que el teu somni de compartir moments inoblidables amb els teus es faci realitat.

Entrades relacionades