5 consells sobre com tenir cura de gent gran a l’estiu

5 consells sobre com tenir cura de gent gran a l'estiu

5 consells sobre com tenir cura de gent gran a l’estiu

Ja hem entrat a l’estació més calorosa de l’any: l’estiu. Les temperatures són elevades i pot provocar algun problema en la gent gran si no prenem mesures. Per això, en el post d’avui us donarem 5 consells bàsics sobre com tenir cura de gent gran en aquesta època de l’any.

A l’envellir, ens tornem molt més sensibles i incapaços de controlar la nostra temperatura corporal. Per tant, és més difícil mantenir-se fresc. Els nostres consells sobre com tenir cura de gent gran a l’estiu et seran d’utilitat.

Consells

Menjar aliments amb molta aigua

Mantenir-se hidratat és essencial. Per això, consumir aliments amb molta aigua ajudarà a la gent gran a sentir-se molt millor. Aquests aliments podrien ser amanides, fruites, etc. També és important beure molta aigua. D’aquesta manera, les nostres persones grans evitaran deshidratar-se.

Cobrir-se del sol

Si per necessitat els teus majors han de sortir de casa en un dia de molta calor, és important que surtin a l’hora més fresca. En aquest cas, s’aconsella sortir abans de les 11 del matí evitant així les hores de màxima exposició solar. A més, mantenir-se el més allunyat del sol, cobrint-se el cap amb barrets, gorres, aplicar-se crema solar … I per descomptat, s’han de buscar les ombres que ens ofereixin els carrers.

Evitar l’exercici físic

És obvi que portar un estil de vida actiu i saludable és fonamental perquè els nostres majors tinguin una bona salut. No obstant això, en els dies on la calor és més forta, és millor deixar de banda l’exercici físic. Doncs fer activitat física amb la temperatura elevada pot portar a la deshidratació.

Visita llocs frescos

Si a casa no tens aire condicionat, l’ideal és visitar llocs frescos com museus, centres comercials, centres de dia … Si no saps com cuidar ancians a Palau de Can Sunyer el teu ésser estimat pot venir al nostre centre de dia. Aquí compartirà moments amb altres residents, farà activitats, tallers … Estarà atès pel nostre equip de professionals en tot moment i, sobretot, evitarà la calor sufocant dels carrers.

Mantenir una bona temperatura corporal

Quan la calor amenaça, un altre consell seria refredar el cos. En aquest cas, per mantenir-se fres seria important vestir roba lleugera, prendre dutxes o rentats entre altres coses.

Aquests són alguns dels consells de com tenir cura de gent gran. Creiem que són consells que et seràn d’utilitat si tractes amb persones grans. No obstant això, no només són aplicables a persones grans sinó que serveixen per a totes les edats. Recorda, la nostra residència disposa de diferents serveis que poden ajudar als vostres majors a passar l’estiu d’una forma diferent i estaran atesos en tot moment per grans professionals. T’animem a que ens visitis i coneguis les nostres instal·lacions. Estem segurs que t’encantaran.

Entrades relacionades