5 coses que només et passen amb la teva àvia

àvia

5 coses que només et passen amb la teva àvia

Moltes vegades no ens adonem de la importància de tenir una àvia amb nosaltres. I és que tenir una àvia és com tenir un tresor. Però no estem parlant només a nivell sentimental sinó que tenen molta importància pel que fa a l’herència genètica i al vincle que es crea entre nét i àvia. Per aquesta raó i per moltes altres, veiem convenient fer aquest article dedicat a les àvies.

Per què és important una àvia?

L’àvia en la vida d’un nen és molt més que una àvia, és una dona que compta amb una experiència en la vida que li farà tenir una connexió molt especial amb ell. Aquesta unió està molt relacionada amb els gens. Doncs segons alguns experts, és l’àvia materna l’encarregada de transferir la major part de càrrega genètica d’entre tots els avis. És molt comú que molts néts no s’assemblin als seus pares sinó als seus avis.

No obstant això, no només ens centrarem en la genètica. També les àvies ens aporten un altre tipus d’elements. En aquest cas parlem de les vivències emocionals. És molt normal que molts néts tinguin el temperament de la seva àvia. Com veus, la nostra àvia és molt important encara que nosaltres no ens adonem.

5 coses que només et passen amb la teva àvia

Ja que aquest article va sobre les àvies, anem a comptar 5 coses que només et passen amb ella. Estem segurs que moltes de les coses que us explicarem us han passat. A més, també és bonic recordar-les si ja no comptem amb les nostres àvies. Esperem que us sentiu identificats amb alguna d’elles.

El seu menjar és el millor

Què cert és. Ningú cuina com la nostra àvia. A qui no li ha passat que ha intentat fer la recepta igual que ella i no té ni punt de comparació ?. Increïble però així és. El seu menjar està feta amb un afecte especial i es nota.

Cada vegada que vas a casa de la teva àvia sembla que tornis del poble

¿Nen @ tens croquetes a casa ?, vols endur-te un tupper ?. Encara que la teva resposta sigui NO, saps de sobres que t’emportaràs el tupper a casa teva. I no només això, et donarà més menjar. La teva àvia no vol que passis fam i ho saps.

Dóna les millors abraçades

Això és indiscutible. És la persona més generosa del món. A més, si tens un mal dia és la primera que es donarà compte. Per això les seves abraçades són la cosa que més reconforta del món.

Les seves històries són una font d’inspiració

Moltes àvies han viscut èpoques molt difícils. Fan que els nostres problemes es vegin molt petits al costat dels seus. Per això, els encanta explicar-nos les seves vivències.

Si vols sinceritat, pregunta-li a ella

Així és, si alguna cosa et queda malament, t’ho dirà. Si alguna cosa no li agrada, t’ho dirà. No hi ha persona més sincera que la teva àvia. Per això, si necessites opinió d’alguna cosa, pregunta-li a ella.

I fins aquí l’article sobre les àvies. Esperem que t’hagi agradat i hàgim donat en el clau en algunes coses. Si tens qualsevol dubte, pots consultar-nos.

Entrades relacionades