La importància d’organitzar activitats amb la família

actividades con la familia

La importància d’organitzar activitats amb la família

Les activitats amb la família ajuden al fet que les persones que viuen en una residència de la Tercera Edat estiguin més alegres. En aquest article indiquem algunes de les més importants.

Activitats amb la família a les residències de la Tercera Edat

Una de les premisses en qualsevol residència de la Tercera Edat és aconseguir que l‘estat psicoemocional de l’intern sigui òptim. Hi ha una part que dependrà de la residència pel que fa a les comoditats i serveis que s’ofereixen. Ara bé, els familiars poden fer molt per millorar el benestar del resident. La nostra idea és treballar a través dels psicòlegs, metges i animadors per aconseguir aquest objectiu. És bo que, en funció de la situació de la persona, consulteu quin és el seu estat als psicòlegs.

Per aquest motiu, en el dia a dia és fonamental visitar els familiars perquè no se sentin sols. Com a consell general, és convenient que vagis amb una freqüència fixa perquè el teu ésser estimat gaudeixi de la teva companyia. Si és possible, porta als teus fills perquè sempre serà d’agrair per a qui rep la visita. Aquesta és una forma d’evitar el tedi i l’experiència ens diu que la persona que està a la residència ho nota.

Ara bé, hi ha altres dates puntuals en les que pots anar a veure als teus éssers estimats. Per exemple, per Nadal o coincidint amb un aniversari. Sempre és bo sorprendre al teu familiar i fer-li arribar el teu afecte. A més, pots aprofitar per fer-li un regal. D’altra banda, sempre podreu passejar pels voltants de la residència, enclavada al Massís de Montserrat.

Una altra opció no menys important és aprofitar el calendari d’activitats familiars que organitzem a Palau de Can Sunyer. Som conscients de la importància de que els nostres residents passin temps amb la família. Per aquest motiu, vam realitzant activitats diferents al llarg de l’any.

Comoditat a Palau de Can Sunyer

Els serveis assistencials de les residències han canviat molt, i per a millor. No obstant això, i per molt que puguem fer nosaltres, el paper dels familiars és fonamental. La bona notícia és que, en la majoria dels casos, hi ha consciència d’aquesta realitat. No en va, el benestar de la gent gran és un compromís que competeix a tota la societat.

Ara bé, Palau de Can Sunyer compta amb tots els serveis com a residència de la Tercera Edat. En primer lloc, és possible tenir habitació fixa per descansar cada dia. D’altra banda, incloem serveis de podologia i perruqueria setmanal per als residents. A més, comptem amb tota la infraestructura mèdica necessària per a persones amb mobilitat reduïda o demències. Finalment, volem destacar que organitzem activitats d’animació adaptades a cada tipus de resident. Amb tota aquesta infraestructura resultarà més agradable l’estada dels grans.

En conseqüència, si vols que els teus éssers estimats tinguin una estada confortable durant el seu retir, aquest és el lloc. Per prestacions, infraestructura i entorn, a Palau de Can Sunyer marquem la diferència.

Entrades relacionades