Activitats per a gent gran

activitats per a gent gran

Activitats per a gent gran

Les activitats per a gent gran són més importants del que et penses. A certes edats, és normal que desenvolupem deterioraments tant mentals com físics. Els xacres de l’edat. Els nostres majors comencen a tenir petits oblits que apareixen com a conseqüència del pas dels anys. A més, la nostra manera de percebre, pensar, raonar, etc. també canvia i podem sentir-nos indefensos i desprotegits.

Com sabem l’important que és realitzar activitats per a gent gran, en aquest article et parlarem de les activitats que pot realitzar un gran que els siguin útils. No et fem esperar més. Segueix llegint!

Què són les activitats per a gent gran?

La nostra esperança de vida s’ha vist augmentada i com a conseqüència, també, han augmentat els problemes de salut associats a l’edat. No cal alarmar-se. A mesura que envellim, el deteriorament és una cosa normal. Els nostres teixits també es van degenerant. Per aquesta raó, és necessari implantar activitats per a gent gran. D’aquesta manera, aconseguirem que els nostres majors tinguin una correcta adaptació als canvis ambientals.

A continuació, t’exposem algunes activitats per a gent gran. A més, has de tenir una cosa clara. Realitzar una activitat no implica que la persona gran hagi de repetir el mateix exercici una vegada i una altra. És important realitzar activitats variades.

Exercicis per a gent gran

Com és molt important treballar i estimular totes les àrees, dividirem els exercicis per a gent gran en diferents categories. D’aquesta manera, aconseguirem cobrir tots els nostres objectius.

Orientació

Quan hi ha un deteriorament cognitiu avançat és molt comú trobar-se amb la desorientació de les persones tant a nivell personal com a temporal i espacial. Per aquesta raó, t’aconsellem que recordis la persona, cada dia, el dia en què estem, la setmana, l’any, el lloc i qui som. Així, aconseguirem orientar-la el màxim possible.

Estat d’ànim

Una altra de les activitats per a majors té a veure amb l’estat d’ànim de la persona. Moltes vegades ens centrem massa en realitzar activitats cognitives deixant de banda una de les parts més importants: l’estat d’ànim. Per això, és aconsellable millorar l’estat d’ànim amb activitats adaptades a la persona, en les que se senti útil. D’aquesta manera, elevarem el seu ànim, autoestima i autonomia.

Llenguatge

El llenguatge també és un dels aspectes que es deteriora en la tercera edat. Per això, és important realitzar activitats adaptades tant al llenguatge oral com a l’escrit. Et proposem exercicis on l’adult gran hagi de realitzar lectures, escriptura, comprensió, etc.

Com veus, aquestes són algunes de les activitats per a gent gran que et proposem. És molt important, que cuidem al nostre major i sabem com és de complicat si no comptes amb el temps suficient. Per aquesta raó, a Palau de Can Sunyer trobaràs l’espai perfecte perquè els teus grans tinguin les atencions que necessiten. Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t.

Entrades relacionades