Assemblea de cuina: implicar als residents al menú

Asamblea de cocina

Assemblea de cuina: implicar als residents al menú

Tot i que no és possible cuinar a gust de tothom, sí que es poden prendre mesures perquè el menú sigui apetitós. A Palau Can Sunyer apostem per l’empoderament. T’expliquem què és l’Assemblea de cuina.

Què és l’Assemblea de cuina?

Per a nosaltres, l’ideal seria que tots els residents poguessin reunir-se en assemblea per indicar pautes comunes. El menjar és, per la seva freqüència, un dels aspectes candents en tota residència. No obstant això, tenim diferents perfils i no tots estan en condicions psicofísiques per assistir a les reunions. En qualsevol cas, no volíem renunciar al fet que els residents, que són les persones que van a provar el menjar, poguessin pronunciar-se. Al final, estem donant un servei i, dins les nostres possibilitats, busquem millorar dia a dia.

Per aquest motiu, hem introduït un nou sistema que està tenint un èxit notable, l’Assemblea de cuina. La idea consisteix a triar una representació dels residents cada 15 dies perquè aquests indiquin la seva experiència amb el menú i les idees que volen introduir. Busquem que la mostra sigui realment representativa per així, aconseguir l’objectiu d’oferir un dinar al gust de la majoria. A més, i com considerem que aquest és un tema important, hem fixat un dia determinat per donar continuïtat.

Quina és la idea a mig termini?

Una vegada que l’Assemblea de cuina es realitza, des de la gerència adaptem el menú tenint en compte les opinions. Per descomptat, i encara que el benestar de les persones és importantíssim, sempre prioritzarem la salut davant d’altres consideracions. No podem dir que complirem sempre els suggeriments de l’Assemblea perquè no seria realista. El que sí afirmem és que ens aproximarem al binomi perfecte en un menú que sigui equilibrat, sí, però també saborós. D’aquesta manera, a mig termini notaràs la diferència.

Com a primera prova, hem celebrat una Assemblea de cuina al juny per implementar els nous canvis amb el menú d’estiu. La reunió, a més de suposar un feedback, també serveix per explicar la naturalesa dels canvis i novetats. Al final, som conscients que la informació genera confiança. Volem ser transparents i que sàpigues per què servim el menjar que servim.

El residencial Palau Can Sunyer

Encara que sempre hem donat importància a la qualitat del servei, busquem anar un pas més enllà. Si estaràs residint en un lloc, què menys que estar a gust. El residencial Palau Can Sunyer compta amb tota la infraestructura necessària perquè residisques regularment amb serveis de tractament, rehabilitació i assistencials amb personal altament qualificat. Afortunadament, una residència de la tercera edat és una alternativa interessant per viure aquesta etapa amb confort. No tens per què renunciar a aquesta circumstància.

Si vius a Collbató, Abrera o Esparreguera, aquesta és una opció per a qualsevol usuari de la tercera edat. Et proposem que ens coneguis millor i visitis les nostres instal·lacions. Segur que t’agradaran i que voldràs quedar-te. Posem tot el necessari perquè la teva estada sigui agradable.

Entrades relacionades