Avantatges dels centres de dia per a gent gran

Ventajas centro de dia para personas mayores

Avantatges dels centres de dia per a gent gran

Si tens algun dubte del que poden fer per tu i pels teus éssers estimats els centres de dia, avui t’ajudem a que vegis els avantatges. En aquest article, trobaràs tota la informació que necessites saber sobre els avantatges dels centres de dia per a gent gran.

I és que estem segurs que moltes vegades t’has preguntat com poden ajudar-te els centres de dia per a gent gran. A més, és molt probable que acostumin a generar cert tipus de preocupació per saber si els teus familiars estaran ben atesos. Segueix llegint que t’ho expliquem tot!

Com et poden ajudar els centres de dia?

Realment, els centres de dia suposen molts avantatges tant per a la persona gran que gaudeix d’ells com per als seus familiars. En el cas de Palau de Can Sunyer, oferim diferents serveis perquè l’ancià pugui sentir-se com a casa.

Has d’entendre els centres de dia com un lloc de convivència. A més, no només ajudarà a la persona gran a desenvolupar i treballar la manera de socialitzar-se sinó que també la motivarà a participar amb altres residents en activitats que ajudaran a millorar la seva autoestima.

Solem pensar, quan busquem tranquil·litat, que a casa és on millor s’està. També, pensem que el que més necessiten és l’afecte. Això és cert. Però para’t a pensar que en els centres de dia treballen diferents especialistes que garantiran que el teu ésser estimat estigui en les millors condicions possibles. A més, has d’entendre que es tracta d’un centre diürn, de manera que després de realitzar les activitats tornaran a casa.

Avantatges dels centres de dia per a gent gran

A continuació, t’exposarem els principals avantatges. I és que has de conèixer els avantatges que suposen aquests centres, tant per als familiars com per a la persona gran. Allà anem:

  • Temps lliure i descans del familiar: en moltes ocasions ocupar-se d’una persona gran pot comportar que el familiar estigui 24 hores pendent de les seves cures. Fins i tot, si la persona té alguna malaltia pot portar a que el familiar es senti desbordat. D’aquesta manera, el centre de dia serveix d’ajuda. Doncs així, s’aconsegueix que la persona gran estigui atesa tal com es mereix i el familiar tingui oportunitat de tenir temps i espai per poder descansar.
  • Realització d’activitats: això també suposa un gran avantatge per a la gent gran. Comptar amb un servei de fisioteràpia ajudarà a que l’ancià estigui actiu físicament. A més, no només es tracta de fer activitats físiques sinó que també es realitzen jocs adaptats a les seves necessitats. Amb això aconseguiran millorar la seva autoestima i entaulessin noves amistats amb altres residents.

Aquests són alguns dels avantatges que ofereixen els centres de dia com Palau de Can Sunyer. Si estàs interessat en conèixer les instal·lacions i serveis que oferim, t’animem a que ens visiteu. A més, comptem amb una ubicació privilegiada als peus del massís de Montserrat. A què esperes?

Entrades relacionades