Avís legal

Llar d’Avis Palau de Can Sunyer

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Full B 299935, Foli 213, Tom 37.461, Llibre de Societats. Secció General C.I.F. CIF B-63767297

Palau de Can Sunyer, S.L., amb domicili social al carrer Sant Llorenç de Morunys, 10-12, Urbanització Can Sunyer, 08769 de Castellví de Rosanes, Barcelona, Espanya, és titular del lloc web “www.palaudecansunyer.com”.

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’usuari accepta que les dades personals aportades a Palau de Can Sunyer, S.L. amb fins comercials, de selecció de personal o qualsevol altre que se’n derivi siguin incorporades a fitxers de titularitat d’aquesta empresa, amb la finalitat d’oferir els serveis sol·licitats en cada cas, que s’expliciten en el moment d’aportar-les, i de mantenir-lo informat per correu electrònic o altres mitjans, de novetats, productes i serveis relacionats amb Palau de Can Sunyer, S.L. En el cas de comunicacions comercials a través de correu electrònic, l’usuari presta el seu consentiment exprés per a l’enviament de publicitat a través d’aquest mitjà.

Palau de Can Sunyer, S.L. es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de tractar-los amb confidencialitat, i assumeix, a aquests efectes, les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar-ne l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzats, d’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i altres normatives.

En qualsevol moment, qualsevol usuari registrat pot exercir el dret a accedir, rectificar i, si escau, cancel·lar les seves dades de caràcter personal que hagi aportat, mitjançant una petició escrita dirigida a Palau de Can Sunyer, S.L., carrer Sant Llorenç de Morunys, 10-12, Urbanització Can Sunyer, 08769 de Castellví de Rosanes, Barcelona, Espanya.

Aquest lloc web utilitza galetes, que són petites informacions emmagatzemades a l’ordinador per ajudar al web a proporcionar una millor experiència d’usuari. En general, les galetes s’utilitzen per mantenir les preferències de l’usuari i proporcionar dades de seguiment anònimes a aplicacions de tercers, com Google Analytics. Per norma general, les galetes faran que la teva experiència de navegació sigui millor. No obstant, és possible que prefereixis desactivar les galetes en aquest lloc i en els altres llocs. La manera més eficaç de fer-ho és desactivar-les al navegador.