Bellesa en la tercera edat: tractaments

belleza en la tercera edad tratamientos

Bellesa en la tercera edat: tractaments

La bellesa en la tercera edat és molt important perquè ajuda a tenir una autoestima alta i això es tradueix en felicitat. Felicitat és benestar i salut i és el que volem en els nostres residents. Per això, creiem en els beneficis de certs tractaments que no són gens costosos.

Tractaments de bellesa en la tercera edat

Perquè una persona gran també pot cuidar-se i sentir-se bella i no ser només mera vanitat: és salut. Aquesta energia positiva de veure bé influirà en les seves relacions socials. Allunyarà tot l’estrès i pensaments negatius que puguin tenir. La tercera edat és el moment clau de gaudir de la vida sense haver de passar per moments negatius.

Correcta dieta

D’això no cal preocupar-se, ja que en la residència Palau de Can Sunyer hi ha un bon servei. A vegades se’ns oblida que som el que mengem i que una bona dieta suposarà un pilar clau en la salut tant corporal com mental. Quan parlem de tractaments de bellesa a la tercera edat no només parlem d’evitar més arrugues. També suposa cuidar-se per dins perquè actuï per fora. Per exemple, menjar bé ajuda a que la pell no tingui problemes com: sequedat, descamació i grans que poden resultar dolorosos. Per descomptat, la hidratació és vital.

Tall de cabell

Una altra forma de reforçar l’autoestima és mitjançant la cura del cabell. El servei de perruqueria en residències de Collbató està disponible per als nostres residents i segur que aconseguirà que se sentin millor amb ells mateixos. Les persones que necessiten d’aquest servei podran acudir a la perruqueria sense sentir que molesten a ningú perquè el servei es dóna allà mateix. Aquest aspecte és molt important, ja que hi ha molts residents que tenen por de sentir que són un destorb. Això s’incrementa sobretot en els primers moments d’ingressar en una residència, ja que en molts casos, el canvi els s’inclina a pensar que són una molèstia i no haurien de queixar-se de res. Fins i tot que tenen els cabells massa llargs. No volen incomodar.

Ús de cremes hidratants

El resident pot triar que crema vol sense cap problema. Sobretot, en cas que els seus familiars decideixin que n’hi ha una que és millor per a ells. De fet, es recomana tenir i aplicar almenys dues vegades al dia, sobretot abans de dormir. Així sentiran la pell menys tirant i seca. A més, n’hi ha moltes que ajuden a eliminar les taques de la pell que apareixen amb l’edat. Sentir que tenen menys arrugues és part de sentir la bellesa en la tercera edat. També que s’estan cuidant els dóna molta independència.

Manicura i pedicura

També oferim aquest servei que, més que estètic té a veure amb la salut, sobretot en el cas dels peus. Aquests necessiten guanyar en circulació i ser especialment cuidats. Recordem que han fet que la gent gran camini durant tota la seva vida. Ara toca mimar-los.

A Palau de Can Sunyer disposem de molts d’aquests tractaments. Volem que la residència sigui un centre en el qual se sentin a gust. Ningú ha de sentir que perd la bellesa en la tercera edat. Si vols conèixer les nostres instal·lacions per assegurar-te que t’agrada el lloc i la nostra manera de treballar, vine a conèixer-nos. Estarem encantats d’ajudar-te.

Entrades relacionades