Benestar a la tercera edat

benestar a la tercera edat

Benestar a la tercera edat

El benestar a la tercera edat és una cosa que s’ha de potenciar. Les nostres persones grans compten amb molta experiència i han dedicat el major temps de les seves vides a la feina. Per això, ara és el moment perfecte perquè la gent gran gaudeixin del seu temps lliure realitzant activitats que els agradin. Només d’aquesta manera aconseguiran potenciar el seu benestar.

En aquest article et volem parlar del benestar a la tercera edat i les bones pràctiques per aconseguir potenciar-lo. Vols conèixer tota la informació? Doncs, continua llegint que t’ho expliquem tot.

Com millorar el benestar a la tercera edat?

Per millorar el benestar en la nostra gent gran l’essencial és cobrir el seu temps lliure amb activitats que li proporcionin plaer. Entre elles, et recomanem tallers, acudir a associacions de jubilats, realitzar activitats a l’aire lliure, fer-se càrrec d’horts urbans, gaudir amb néts i fills, etc. Com veus, hi ha moltíssimes activitats a realitzar.

El més important és que se sentin actius. D’aquesta manera, aconseguim que el seu estat d’ànim millori gràcies a la realització d’activitats. A més, una altra de les coses que aporta més benestar, és la relació amb altres persones. Per aquesta raó, és important que el nostre estimat es relacioni amb altres persones. Has entendre que l’ésser humà és sociable per naturalesa.

No obstant això, moltes vegades no és possible seguir vivint en el domicili propi i es necessita l’ajuda d’un centre. A continuació, t’expliquem com millorem el benestar dels nostres residents a Palau de Can Sunyer.

Benestar a la residència

A Palau de Can Sunyer treballem per garantir la qualitat de vida de tots els nostres residents. Sabem la importància de cuidar el seu benestar emocional i, per això, intentem potenciar la seva felicitat. A més, creiem que és molt important potenciar la seva autonomia personal. Per aquesta raó, sempre intentem que facin ells mateixos les activitats bàsiques de la vida diària, sempre sota la supervisió del nostre equip de professionals.

També, treballem contínuament per oferir una gran quantitat i variada d’activitats adaptades a cada un dels nostres residents. Per això, posem al seu servei una atenció personalitzada perquè totes les persones no som iguals. I, sempre, deixant temps per al seu descans i oci personal.

A continuació, t’exposem les activitats que realitzem a Palau de Can Sunyer per millorar el benestar a la tercera edat:

  • Rehabilitació i psicomotricitat: en la nostra residència comptem amb fisioterapeutes que ajuden als nostres residents a realitzar activitat física per millorar la seva mobilitat.
  • Activitats cognitives: amb aquest tipus d’activitats aconseguim millorar les àrees com la memòria, raonament, orientació espacial i temporal, etc.
  • Activitats d’oci i temps lliure: sabem la importància d’aquestes activitats per millorar el benestar a la tercera edat, per això, oferim diferents tallers, excursions, manualitats, etc.

Com pots veure la tercera edat és una etapa on es pot aconseguir incrementar la felicitat gràcies a la realització de diferents activitats. Esperem que us hagi servit d’ajuda aquest article sobre el benestar a la tercera edat. Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Entrades relacionades