Centres de dia per a gent gran: beneficis

Centre de dia per a gent gran: beneficis

Centres de dia per a gent gran: beneficis

Quan envellim necessitem més atencions. Està clar que les necessitats de la gent gran augmenten i algú els ha de prestar major atenció. Ja sigui família, com ara els seus fills, o contractar una persona externa que s’encarregui de la seva cura. Per aquesta raó, en aquest article volem parlar-te dels centres de dia per a gent gran com el nostre, Palau de Can Sunyer. Creiem que és el millor remei per cuidar la gent gran mentre nosaltres no ens podem fer càrrec.

Què són els centres de dia per a gent gran?

Són instal·lacions que presten els seus serveis de forma diürna a persones grans. En elles es troba un equip especialitzat en la cura de les persones de la tercera edat. Aquest equip està format des cuiners que s’encarreguen de cuidar fins el més mínim detall en les dietes, metges que vetllaran per la salut de la gent gran, animadors que els faran gaudir, etc.

En definitiva, un gran equip de professionals que faran que el teu ésser estimat se senti com a casa i gaudeixi de diferents activitats durant el dia.

Diguem que la finalitat dels centres de dia és millorar l’autonomia de les persones de la tercera edat. En aquest cas, el major sempre podrà tornar a la seva llar a diferència de les residències. Si bé és cert que anar a un centre de dia pot ser una bona forma d’adaptació per si en un futur el teu ésser estimat necessités instal·lar-se en una residència.

Beneficis d’un centre de dia per a gent gran

Si t’estàs plantejant anar a un centre de dia o portar a un ésser estimat, et donem alguns motius pels quals no hauries de pensar-t’ho més. ¡Som-hi!

  • Vida activa: en els centres de dia comptem amb unes instal·lacions perfectes perquè les persones grans puguin gaudir. A Palau de Can Sunyer, comptem amb diferents tallers o activitats, tant físics com mentals que ajuden a exercitar l’organisme. Recorda que vida activa és sinònim de salut.
  • Entorn familiar: en el nostre centre ens coneixem tots. A més, tenim cura de la gent gran com si fossin els nostres propis familiars. Donant-los el mateix amor i afecte que necessiten. Demostrant-los que encara segueixen sent útils i millorant la seva autoestima dia a dia.
  • Amistats: els centres de dia per a gent gran són la millor manera per fer noves amistats. Per la gent gran tenir vida social és una cosa fonamental. Compartir temps amb altres persones, anècdotes passades, gustos, etc. No creus que és millor que estar a casa tancat?
  • Assistència de qualitat: com ja hem comentat anteriorment, a Palau de Can Sunyer comptem amb un equip de professionals que s’encarregaran de cobrir totes les necessitats del teu ésser estimat. Volem donar una assistència de qualitat com ells mereixen.

Ara ja coneixes tots els beneficis que ofereixen els centres de dia per a gent gran. Recorda, pots venir a visitar-nos per comprovar pels teus propis mitjans les nostres instal·lacions. A més, si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres. Estarem encantats de conèixer-te i donar resposta als teus problemes.

Entrades relacionades