Com és el dia a dia en una residència d’avis

Com és el dia a dia en una residència d'ancians

Com és el dia a dia en una residència d’avis

Quan arriba el moment de deixar als nostres éssers estimats en una institució de la tercera edat, és normal que ens preocupem. Pensem que ningú va a cuidar-los com nosaltres, però de vegades no tenim més remei que deixar que rebin atenció personalitzada. Perquè evitis aquestes preocupacions i vegis com a Palau Can Sunyer ens encarreguem de proporcionar tot el necessari a les persones de tercera edat, t’expliquem com és el dia a dia en la nostra residència d’ancians.

El dia a dia de la nostra gent gran en una residència

Deixar al nostre pare, germà, oncle, o qualsevol persona gran que vulguem molt en una residència, pot no ser plat de bon gust per a ningú. Potser no era el que tenies planejat, però si et veus en aquesta situació, és primordial que escullis una bona residència per als teus éssers estimats.

En Palau de Can Sunyer, tindrem cura d’ells com es mereixen, perquè quan els mirem, els veiem com si fossin els nostres propis familiars. Ens encarreguem de que el nostre equip no només estigui qualificat -la qual cosa és important-, sinó que, tinguin l’empatia i la sensibilitat necessària per tractar a tots amb afecte. El que aconseguim amb això és crear una gran família en la qual tots se senten com a casa.

¿Quieres saber com és el dia a dia en una de les nostres instal·lacions? T’ho expliquem!

  • Esmorzar. Com volem ser una gran família, vam esmorzar com a tal. Per això, despertem a tots perquè acudeixin a l’esmorzar i es relacionin entre ells. Per descomptat, cada un dels nostres convidats té un quadrant amb la medicina corresponent, la qual se li dóna juntament amb el menjar.
  • Revisions. Després de l’esmorzar n’hi ha que necessiten rehabilitació, algun tipus de revisió, bé sigui relacionada amb la diabetis o amb qualsevol altra afecció.
  • Passejades. Una de les activitats més necessàries que efectuem als matins són les passejades a l’aire lliure. Encara que hi ha moltes altres activitats, vam intentar que cadascun dels nostres residents surtin a respirar aire i caminin una mica. Per a això, comptem amb unes instal·lacions exteriors ben preparades.
  • Activitats. Comptem amb un calendari d’activitats molt ampli entre les quals el resident pot triar les que més li agradin. Mai s’obliga a ningú a participar en una o altra. Són lliures de decidir a quines volen participar o si els agradaria provar alguna cosa que no han fet mai. Totes les activitats estan supervisades pel personal.
  • Menjar. El menjar també té un horari establert que sol començar a les 13 hores.
  • Migdiada i descans. Després de dinar hi ha dos hora en què poden fer la sagrada migdiada, veure la tele, conversar o llegir. Qualsevol cosa que els vingui de gust.
  • Activitats. De nou, es realitzen activitats a la tarda. Amb això intentem que tots estiguin actius. És possible que el seu cos els demani estirar-se i dormir, però les activitats els ajuden a mantenir-se actius, a treballar la seva ment i el seu sistema cognitiu.
  • Sopar. I sobre les 20 se serveix el sopar. Després d’ell, tindran temps per descansar una mica veient la tele, i tenen una hora en què dormir.

Per tant, la gent gran necessiten rutines horàries que els mantinguin actius i donin sentit a la seva vida. Nosaltres ens preocupem d’això, tal com has vist en el dia a dia en una residència, la nostra, Palau de Can Sunyer.

Entrades relacionades