Com estar en forma després dels 60 en una residència per a gent gran

com estar en forma després dels 60 en una residència per a gent gran

Com estar en forma després dels 60 en una residència per a gent gran

L’edat fa efecte en tots nosaltres, també en el nostre cos. Les defenses del cos deixen de funcionar tan bé com quan s’és jove. Per sort, en una bona residència per a gent gran, els professionals poden ajudar a que la gent gran compensin aquestes mancances pròpies de l’edat. I és molt important que abans de triar una, t’asseguris que tenen els mitjans per fer-ho.

5 formes en què pots enfortir el sistema immune

De vegades no cal prendre medicines per poder estar bé i gaudir d’una bona salut. Els professionals d’una residència per a gent gran són coneixedors d’algunes pautes bàsiques perquè la gent gran tinguin un sistema immune fort i preparat per a tot.

En una residència per a gent gran s’ha de proporcionar una alimentació equilibrada i un descans reparador

Els experts afirmen que un dels pilars per a un sistema immunològic fort és tenir tots els nutrients que es necessiten. Encara que hi ha suplements que proporcionen més vitamines o més proteïnes, la nostra dieta, la dieta mediterrània és rica en aliments que aporten aquests nutrients de forma natural.

El descans també és un altre aspecte fonamental en aquest sentit. Una residència per a gent gran ha de comptar amb espais i mitjans per garantir la son i el descans que el cos necessita per regenerar-se. Aquest temps és fins i tot més important que en altres adults, ja que la gent gran són més proclius a patir cansament.

El tercer aspecte important a l’hora d’enfortir el sistema immune de la gent gran és l’activitat i l’exercici físic. Fer-ho durant 30 minuts al dia durant almenys cinc dies a la setmana ajudarà a que l’organisme estigui fort. Es tracta de combatre la vida sedentària.

A Palau de Can Sunyer fomentem que tots els nostres residents facin una mica d’exercici físic i que es mantinguin ocupats, ja que així també poden descansar millor a les nits.

Tenir una correcta hidratació també és fonamental perquè el sistema immune de la gent gran estigui en òptimes condicions. I això, en moltes ocasions és una cosa que està en un segon pla, encara que no hauria. L’aigua en el cos ajuda a tenir més energia, a fer digestions, al fet que la pell estigui sana i a dormir. També permet al cos absorbir vitamines i minerals i a eliminar desfets.

Els nostres professionals proporcionen als majors les pautes necessàries perquè mantinguin una bona alimentació i hidratació.

Saber gestionar l’estrès també ens ajuda a tenir les nostres defenses en condicions. L’estrès fa que els limfòcits i els glòbuls blancs disminueixin considerablement. En el nostre centre, els majors compten amb activitats i tallers que els ajuden a estar tranquils i relaxats, en un entorn completament segur per a ells.

Si vols conèixer més sobre el que fem a Palau de Can Sunyer, el millor és que vinguis a veure’ns i a saber de primera mà què és el que podem oferir per millorar la vida de la gent gran que viuen amb nosaltres.

Entrades relacionades