Com gaudir de la tardor en una residència

otoño

Com gaudir de la tardor en una residència

La tardor és una època ideal per reprendre rutines i realitzar activitats en una residència per a la Tercera Edat. Es per això que en aquest article, et sugerim algunes activitats ideals en aquesta època.

Activitats de tardor a residències

La tardor és una bona època per passejar, sobretot en els mesos de setembre i octubre. Han baixat les temperatures però no fa fred i encara hi ha les suficients hores de sol com per gaudir del dia. A més, en els exteriors de les residències hi ha prou espai. Una altra opció interessant és la collita, que és en aquesta època i que pots realitzar a l’hort de la residència.

Parlar de la tardor és fer-ho també d’una gastronomia de temporada. Pots provar les castanyes o els moniatos, típics d’aquesta època. A més, aquest és el temps de sobretaules i tardes entretingudes. L’equip d’animació d’una residència ajudarà que aquesta època sigui més suportable. Això sí, en cap moment es renunciarà a una dieta sana i equilibrada. Gràcies a les Assemblees de Cuina que organitzem, vam aconseguir adaptar el menú als gustos dels residents.

A més, aquesta època és una oportunitat per recuperar un cert ordre en els hàbits quotidians. Passada la dispersió pròpia de l’estiu, ara és un bon moment per prendre rutines. Per exemple, pots iniciar uns estudis o apuntar-te a unes classes. L’equip d’animadors de la residència et pot ajudar a decantar-te per alguna activitat concreta. Si estàs una mica desorientat, no dubtis en preguntar-nos.

Finalment, fer exercici és una bona opció. Si tens ganes d’aprofitar el gimnàs o de realitzar una activitat física constant, aquest és el moment de fer-ho.

Aprofitar cada època de l’any

És important que tinguis en compte que, dins de les teves limitacions físiques, pots aprofitar cada època de l’any. La tardor és temps de recolliment, però si se t’ocorre fer coses noves no tindràs problemes. Per aquest motiu, t’animem a que et plantegis aquest moment com una oportunitat. Pensa, per exemple, que és ara quan s’inicien diverses opcions com el curs acadèmic. En funció de les teves preferències, aquest és un bon moment per començar coses.

La veritat és que en una residència com Palau Can Sunyer disposaràs de diverses opcions d’activitats que organitzem en aquesta època. Si el que busques és un envelliment actiu, hi ha activitats específiques en totes les estacions de l’any. L’encant dels paisatges ocres és inconfusible, així com les diverses opcions per no estar parat.

Conclusió

Cap època de l’any és dolenta si estàs en disposició de gaudir-la i la tardor no és una excepció. A Palau Can Sunyer, a més, comptaràs amb totes les infraestructures necessàries per a una estada agradable. Per tant, tenim tot el que necessites per a una estada agradable, activa i satisfactòria. D’altra banda, si tens un ésser estimat que ha d’estar en una residència amb cures especialitzades, aquest també és un bon lloc. T’animem a que contactis amb nosaltres per conèixer millor totes les opcions al teu abast.

Entrades relacionades