Com gaudir de l’estiu si ets gran

Com gaudir de l'estiu si ets gran

Com gaudir de l’estiu si ets gran

L’època estival és temps de sortides i múltiples activitats, així que t’anirà bé saber com gaudir de l’estiu si ets gran. Hi ha alguns trucs que et convé conèixer.

Consells per gaudir de l’estiu sense problemes si ets major

Las persones grans han de tenir una major cura quan surten si fa calor. No en va, has de recordar que la capacitat de resposta davant temperatures extremes no és la mateixa. Per tant, cal seguir unes pautes i és convenient que sàpigues que cal tenir un ordre. Els canvis d’estació sempre tenen un punt delicat i aquests consells serveixen per millorar la teva qualitat de vida en època estival.

1. Beu sovint

Les persones grans són més proclius a la deshidratació i, per tant, cal cuidar aquest aspecte. Et suggerim que, si vas a sortir, tinguis a mà una ampolla d’aigua. Si tens necessitat d’una beguda isotònica, no dubtis a portar-la amb tu. Beu a petits glops però amb freqüència per no tenir problemes de deshidratació. Pensa, a més, que en les persones grans és més difícil captar la sensació de set.

2. Cobreix-te

Es convenient que et cobreixis perquè no tinguis insolacions que resultin desagradables o, el que és pitjor, la porta a marejos. Aquest és un dels problemes a què més es poden exposar a la gent gran. Et convé evitar les situacions en què rebis raigs solars. Pots posar-te una gorra o un barret per gaudir del sol sense problemes. Aquesta és una manera de que el millor de l’estiu no sigui perjudicial per tu.

3. Vés a llocs frescos

L’estiu és un moment crític per a patir cops de calor que puguin resultar perjudicials. Per tant, et recomanem que freqüentis llocs frescos quan et resulti possible. Pots optar per espais oberts a l’ombra o amb aire condicionat. Això et servirà per gaudir de l’estiu sense riscos i obtenint l’equilibri entre bon temps i comoditat.

4. Aprofita els descomptes per majors

Els jubilats compten amb l’opció d’anar a museus i espectacles amb descompte. Si a això li sumes que el transport públic també és més barat, pots aprofitar la programació cultural estival. És bo que tinguis a mà un planning per triar els esdeveniments que més t’agraden.

L’estiu a les residències de la Tercera Edat

Si vols guanyar en comoditat, una residència de la Tercera Edat és una bona possibilitat. A Palau de Can Sunyer disposem de tot el necessari perquè puguis accedir a totes les comoditats en el marc incomparable del Massís de Montserrat.

Disponem d’una àmplia gamma de possibilitats, ja que tenim cuina pròpia, metge, psicòleg, fisioterapeuta, perruquer i podòleg. La idea és que disposis de tot el necessari sense haver de desplaçar-te. Oferim un servei integral perquè els grans puguin estar com mereixen.

Estem convençuts que et podem acollir si ets una persona gran o si tens un ésser estimat dependent. Garantim un servei professional amb totes les comoditats. Avui gaudir de l’estiu en una residència és una bona opció.

Entrades relacionades