Com millorar la teva salut a les residències de la Tercera Edat

Com millorar la teva salut a les residències de la tercera edat

Com millorar la teva salut a les residències de la Tercera Edat

És possible millorar la teva salut en una residència de la Tercera Edat de diverses maneres. En aquest article et donem algunes claus perquè et sentis millor físicament.

Seguir tractaments mèdics i dietes

Quan ingresses en una residència de la Tercera Edat, el primer és passar per un reconeixement mèdic. D’aquesta manera, podran saber quin és el teu estat real de salut i es prendran decisions en conseqüència. És fonamental saber com estàs per implementar qualsevol pla de salut personalitzat.

Els següents passos per millorar la teva salut són seguir un tractament mèdic pautat pel facultatiu i una dieta. Si vols notar canvis, has de seguir aquestes pautes. A Palau de Can Sunyer disposem de professionals de la medicina i busquem la interacció amb els residents a través de les assemblees de cuina.

Les accions mèdiques i dietètiques són un primer pas per mantenir l’estat basal de la persona. Ara bé, hi ha altres mètodes que permeten anar un pas més enllà. L’exercici és una de les opcions més adequades per a aquelles persones que estiguin en condicions.

Fer exercici monitoritzat

Una alternativa interessant és l’exercici. En funció de la teva edat, pots triar un tipus d’exercici o un altre. Per exemple, hi ha màquines d’exercicis en les residències, pots optar per les caminades en els exteriors o pots fer servir la bicicleta. Les residències de la Tercera Edat disposen de recursos perquè puguis fer exercici en qualsevol moment.

No obstant això, és important que preguntis al facultatiu sobre el tipus d’exercici que et convé. D’aquesta manera, serà més fàcil adaptar l’activitat a les teves necessitats. En la Tercera Edat és possible millorar la teva salut general, però millor no ho facis per lliure. L’exercici pautat, ben realitzat, és millor que moltes medicines perquè manté el to muscular i allibera endorfines. En conseqüència, els beneficis que aporta l’activitat física, sempre que sigui adequada per a la persona, són diversos.

La majoria de les persones que poden fer exercici han d’adoptar l’hàbit. Per a això és recomanable realitzar-lo amb una durada i freqüència determinades. Una opció és que consultis al teu fisioterapeuta, que et pot ajudar a fer una taula. Llevat de casos molt particulars, una persona que estigui en plenitud de facultats cognitives i que pugui caminar no hauria de tenir problema per fer exercici.

Aconsegueix millorar la teva salut a Palau de Can Sunyer

Busques un lloc on viure i millorar la teva salut general? Palau de Can Sunyer és una opció. Disposem d’un equip professional altament qualificat amb totes les instal·lacions perquè et mantinguis en perfecte estat. D’aquesta manera, tindràs tots els recursos necessaris per posar-te a to. La salut es pot millorar en molts casos seguint unes senzilles pautes.

En conseqüència, si vols més informació sobre les possibilitats que oferim, t’animem a que ens contactis. L’entorn de Montserrat és l’ideal per a qui vulgui estar envoltat de la natura. Et podem ajudar a millorar la teva qualitat de vida, tant a tu com als teus éssers estimats dependents.

Entrades relacionades