Com utilitzar internet per relacionar-se amb persones afins

Com utilitzar internet per relacionar-se amb persones afins

Com utilitzar internet per relacionar-se amb persones afins

Utilitzar internet amb criteri és una porta perquè els majors accedeixin a diferents possibilitats. Les relacions cibernètiques també arriben a la Tercera Edat, però és important atendre unes pautes.

Com utilitzar internet per establir relacions interesants

Encara que el públic de més de 65 anys segueix sent el que menys utilitza internet, hi ha diferències de calat. No en va, has de recordar que la xarxa ja s’utilitza des de fa 25 anys i això fa que les persones que llavors tenien més de 40 ja les utilitzessin. Per tant, en molts casos estem parlant de gent que ja té un cert coneixement. Tan sols les persones molt grans i de procedència rural desconeixen completament aquest món.

No obstant això, no cal negar l’evidència: les relacions en la Tercera Edat són molt diferents. La veritat és que molts xats o plataformes per a conèixer gent estan enfocades per a la joventut. Quan una persona gran vol conèixer gent busca passar una estona agradable i la sexualitat no té el mateix pes que en els joves. Per tant, tenir en compte aquest aspecte és important.

Recomanem que entreu en plataformes específiques perquè es coneguin gent gran. Diem això perquè hi ha filtres previs que impediran que perdeu el temps i que us trobeu amb situacions desagradables. Si no hi ha una experiència prèvia en la xarxa aquesta és, amb molta diferència, la millor alternativa.

En segon lloc, us suggerim que deixeu ben clar des del principi el que esteu buscant. Aquest element és fonamental perquè pugueu tenir el tipus de relacions que us interessen. Reduir les possibilitats de malentesos redundarà en relacions millors i més sanes.

Finalment, us recomanem que prengueu la consulta a internet com una forma de passar una estona agradable. Si buscar relacions a la xarxa us genera un estrès, potser no sigui el sistema que us interessa. Es tracta de sumar, en cap cas de restar.

Conclusió

Utilizar internet és una manera d’ampliar la nostra vida social, també a la Tercera Edat. En qualsevol cas, i dins del que és una vida diversa i plena, les noves tecnologies ajuden a obrir-nos a altres opcions.

A les residències de la Tercera Edat som conscients d’aquesta circumstància. Per això, organitzem activitats perquè els residents estableixin relacions o aprenguin a utilitzar millor aquests recursos. L’objectiu final és contribuir al seu empoderament, per aquest motiu els donem la importància que mereixen.

Si teniu un ésser estimat que necessita atencions especials, en una residència li podem ajudar. A Palau de Can Sunyer comptem amb tots els mitjans tècnics necessaris per a garantir una estada còmoda. A més, el nostre equip de professionals avaluarà l’estat de la persona perquè no hi hagi cap tipus de problema. Aquesta és una manera que, a la llarga, pugueu notar la diferència i agrair-la.

Us animem a que ens contacteu per conèixer millor totes les possibilitats que us oferim. L’objectiu final és que les persones que vinguin tinguin una forma de viure còmodament i complir les seves aspiracions.

Entrades relacionades