Cura de gent gran a Castellbisbal: el bo per conèixer

cuidado de ancianos en Castellbisball

Cura de gent gran a Castellbisbal: el bo per conèixer

La cura d’ancians és una d’aquelles tasques de les que voldríem ocupar-nos en exclusiva. No en va els nostres pares són les persones més importants del món, els que ens han fet com som. Per això, sempre desitgem tornar-los amb escreix el seu afecte i esforç. No obstant això, aconseguir-ho no sempre és fàcil. Per això ens veiem en la necessitat d’escollir llocs on els cuidin tan bé com ho faríem nosaltres. Si necessites ajuda en la cura de gent gran a Castellbisbal, Palau Ca de Sunyer és el lloc que buscaves.

Cura de gent gran a Castellbisbal 24 hores: més i millor atenció

El nostre personal treballa les 24 hores. En torns, és clar. D’aquesta manera, els nostres metges, infermers i tècnics sempre hi seran, a punt per si succeís qualsevol imprevist. Ens mantenim al corrent de l’estat dels nostres residents en tot moment. Per poder actuar amb celeritat i prevenir així qualsevol tipus d’incidència. Els nostres residents sempre estan sota supervisió. Cada un d’ells segons les seves necessitats personals

Personal professional titulat

Un dels motius pels quals la cura d’ancians a la llar no és aconsellable en tots els casos és la professionalització. De vegades, com familiars que som, pretenem suplir la nostra falta de preparació amb afecte. Però això pot ser perillós. Si no sabem moure a una persona amb problemes de mobilitat podem fer-li mal o lastimarnos nosaltres. A Palau Can Sunyer comptem amb professionals metges, infermeres, fisioterapeutes … un equip complet especialitzat en la cura d’ancians en Castellbisbal. A més, les nostres instal·lacions compten amb serveis mèdics, de manera que no cal traslladar als residents perquè siguin atesos.

La companyia, aquest gran suport

En moltes ocasions les persones grans se senten soles. Castellbisbal és un poble petit i traslladar-pot significar perdre amistats d’anys. En el nostre centre els residents es relacionen amb altres persones de la seva edat. Sempre estan acompanyats per gent amb la qual comparteixen experiències, aficions i fins i tot records. En una etapa de la vida en què solen sentir-se desplaçats, comptar amb companyia anima als nostres majors i els proporciona una major qualitat de vida.

L’altra cara de la cura d’ancians

Quan pensem en cura de gent gran pensem en les seves xacres o en les seves malalties si n’hi ha. Els més previsors es preocupen de si una o altra residència serà bona més a llarg termini. Però hi ha una altra vessant de la cura d’ancians. Es tracta del dia a dia. De com passen les hores, les moltes hores, que no estan en el metge. Nosaltres comptem amb un equip d’animació i amb instal·lacions per les quals passejar. La nostra sala comuna és lluminosa i la zona exterior molt agradable. L’oci és una de les facetes més importants de la vida a l’hora de trobar la felicitat. A Palau Can Sunyer procurem oferir oci de qualitat. Per això organitzem activitats interessants que ajudin als nostres residents a sentir-se actius.

Però el millor és que comproves tot això per tu mateix. Posa’t en contacte amb nosaltres i pregunta’ns el que vulguis. A més, també podem concertar una visita.

Entrades relacionades