Cura de persones grans en Castellví a l’estiu

personas mayores en Castellvi en verano

Cura de persones grans en Castellví a l’estiu

Castellví està situat en una zona perfecta per gaudir de l’estiu. Les persones grans en Castellví a l’estiu podran gaudir d’excursions a Gèlida, Martorell o Corbera, entre altres. Però és necessari que, en aquestes dates de més calor, les residències de grans i els seus cuidadors particulars s’acurin de manera especial. Hi ha algunes atencions particulars que han de tenir-se en compte. No solament en les sortides d’oci, sinó també en la vida diària.

Mantenir la hidratació: beure molta aigua

Igual que tothom, quan estreny la calor, les persones grans en Castellvi a l’estiu es deshidraten amb major facilitat. Per impedir-ho, és necessari beure més aigua. És tasca del cuidador estar al tant de quant beuen els ancians, doncs és freqüent que perdin la set.

Utilitzar un vestuari adequat, més lleuger

Algunes persones majors ofereixen certa resistència a canviar de roba. No obstant això, és necessari controlar la seva temperatura corporal. La roba d’hivern, de colors foscos i teixits gruixuts pot acabar provocant-los una lipotimia. És millor canviar les roba de més abric per roba folgada i de teixits més transpirables.

Ser acurat amb l’exposició al sol

De nou, aquesta és una precaució que han de prendre les persones grans en Castellvi a l’estiu, però també tothom en general. Les hores de més calor poden ser molt perjudicials. Es poden donar marejos i desmais. L’horari que s’estén entre les 12:00 i les 17:00 és perfecte per tirar una migdiada o jugar a les cartes amb els companys. En Palau de Can Sunyer procurem que la vida social dels residents sigui activa.

Dins de les instal·lacions la temperatura ha de ser fresca, agradable, però en cap cas fregeixi. Evitar la calor és necessària, però sense sotmetre als ancians a temperatures massa baixes que també puguin afectar a la seva salut.

Fora alcohol i cafeïna

No són aconsellables en cap cas perquè poden produir alteracions de tipus nerviós en els ancians. Però les persones grans en Castellvi a l’estiu han d’evitar-les encara més a causa que produeixen major deshidratació.

Adequar la dieta a la temporada per a persones grans en Castellvi a l’estiu

L’estiu és l’època de les amanides. I una residència d’ancians ha d’incloure a més fruita fresca en els menús de temporada. Es tracta d’un aliment que conté una gran proporció de líquids. També és un bon moment per substituir plats de carn per peix, més fàcil de digerir i més lleuger.

Controlar les hores de somni

Les persones majors en Castellvi a l’estiu tendeixen a dormir pitjor per la calor. El personal a càrrec ha de controlar que cada ancià dormi el temps suficient. Perquè no podem oblidar que dormir poc té efectes negatius en els problemes neurològics.

En Palau de Ca Sunyer ens ocupem que totes aquestes precaucions es prenen amb tots els nostres residents. Però no hi ha millor manera que tu ho comprovis que visitar-nos i veure en persona com treballem. Per a això, no tens més que cridar-nos. Estem desitjant conèixer-te, veuen a veure’ns.

Entrades relacionades