El ball per millorar la mobilitat en una residència

millorar la mobilitat

El ball per millorar la mobilitat en una residència

El ball és bo per a la salut per molts motius físics i psicològics, sobretot per millorar la mobilitat. Et diem per què la seva pràctica és bona per a una persona de la Tercera Edat.

Ball com a alternativa física per millorar la mobilitat

Ballar agrada a totes les edats perquè és una activitat que ens permet estar en marxa. No en va, cal tenir en compte que serveix per moure les articulacions i mantenir-les en bon estat de salut. D’altra banda, la diversitat de balls faciliten que les persones no experimentades gaudeixin d’aquesta disciplina. Pots optar per balls agarrats o solts, lents o ràpids, en funció del que desitgis.

Un altre dels beneficis del ball es que és psicològic. Ballar allibera endorfines i millora el nostre estat de salut general. Aquest és el motiu pel qual moltes persones prenen aquesta disciplina de manera terapèutica. A la llarga, qui balla amb freqüència se sent millor.

Pautes per al gaudi del ball a les residències de la Tercera Edat

En primer lloc, volem que ballar no et porti problemes. Per tant, et recomanem que preguntis als metges i animadors en cas de dubte. Sempre serà bo perquè li treguis el màxim partit a aquesta disciplina. D’aquesta manera, et diran si estàs en condicions de ballar i quins ritmes s’adapten al que necessites.

Sempre ets a temps de ballar si estàs en condicions físiques, però a les residències es solen organitzar activitats programades. D’aquesta manera, podràs moure’t i passar una estona agradable en companyia d’altres persones. Això és ideal per a les persones que volen aprendre balls senzills perquè no hi ha un plantejament competitiu de partida. Del que es tracta és de passar una estona divertida, no de tenir problemes per fer una mica de exercici.

Una altra opció de la que sempre disposes és sortir a ballar. Recorda que, si estàs en bones condicions, pots entrar i sortir de la residència en qualsevol moment. D’aquesta manera, podràs dedicar-te a aquesta afició que tant t’agrada i aprofitar el temps en tot tipus de pistes. A la llarga, notaràs la diferència.

En conseqüència, tindràs diverses maneres de gaudir al màxim de la teva estada a la residència. Aquest punt és important perquè, a la llarga, suposarà la diferència entre passar-ho bé o una estada tediosa. Al capdavall, pretenem fer-te la vida més fácil.

Conclusión

Si vols practicar exercici i divertir-te, el ball és una opció interessant. A les residències de la Tercera Edat s’organitzen diferents activitats d’animació perquè l’estada sigui agradable. D’altra banda, comptes amb tota l’autonomia necessària per entrar i sortir quan vulguis. Finalment, cal indicar que disposes d’un entorn ideal perquè no et falti de res.

Aisò és el que podem oferir a Palau de Can Sunyer, una alternativa per a tu o per als teus éssers estimats. T’animem a que ens contactis per conèixer amb detall tot el que podem fer per tu. Estem convençuts que notaràs la diferència i ho agrairàs.

Entrades relacionades