El bon tracte a les persones grans en residències per a gent gran a Papiol

residencias para la tercera edad en Papiol

El bon tracte a les persones grans en residències per a gent gran a Papiol

A mesura que envellim, ens anem fent cada vegada més sensibles a la manera com ens tracten els altres. Els ancians són conscients que el seu cos, i en ocasions la seva ment, ja no responen com solien fer-ho. Això fa que es sentin insegurs. Per això perceben com ofenses algunes maneres de tractar-los, encara que poden ser benintencionades. Per això saber en què consisteix el bon tracte a la gent gran en residències per a gent gran a Papiol és important. Així és com treballem nosaltres.

El respecte a la gent gran en residències per a gent gran a Papiol

Per a totes les persones, siguin de l’edat que siguin, el respecte és bàsic. Per la gent gran, especialment des del moment en què comencen a viure en una residència per a gent gran a Papiol o en qualsevol altre punt de la geografia, es converteix en una cosa encara més essencial. I és que, com dèiem, ells saben que el temps els ha anat restant autonomia. Parlar de manera condescendent els fa sentir-se menys vàlids. Passa el mateix quan ens dirigim a ells menyspreant les seves opinions, emocions o desitjos.

Per això, el nostre personal tècnic, mèdic i la resta de persones que treballem a Palau de Can Sunyer tractem als residents amb el màxim respecte. I com ho fem?

  • Practicant una escolta activa per saber com se senten física i emocionalment
  • No posant-los en evidència quan s’equivoquen
  • Tractant a cada resident de manera totalment personal i individualitzada
  • No exigint-los que duguin a terme accions que sabem que no poden realitzar

Quan els grans són tractats amb respecte són més sincers, més oberts i és més senzill atallar problemes de salut. I fins i tot problemes d’adaptació a les residències per a gent gran a Papiol.

L’afecte en el tracte a la gent gran en residències per a gent gran a Papiol

Les residències per a gent gran han de ser una llar. No és la primera vegada que parlem d’això i no serà l’última. A les llars l’afecte és fonamental. Tot i que la primera obligació de la plantilla d’una residència per a gent gran és la professionalitat, tractar a la gent gran amb afecte sempre millora la seva experiència. No oblidem que, sobretot al principi, sempre es dóna certa sensació d’abandonament. Aquesta pot tenir més o menys intensitat. Doncs bé, uns professionals afectuosos en el grau adequat ajuden a alleujar aquesta sensació.

Aquest tipus d’afecte ha d’anar acompanyat d’un tracte comprensiu, amable i pacient. I sempre, en tot moment, evitant tractar a la gent gran com nens. Perquè els residents, amb o sense problemes cognitius, són adults i així mereixen ser tractats.

A Palau de Can Sunyer hem establert un compromís amb els nostres residents i amb les seves famílies. Per això som una de les residències per a gent gran a Papiol millor valorades tant per uns com per altres. Per comprovar-ho per tu mateix, només cal que facis una trucada i concertis una cita amb nosaltres. Vine a conèixer-nos, estarem encantats de rebre’t.

Entrades relacionades