Els esports per a majors més recomanables

Els esports per a majors

Els esports per a majors més recomanables

És ideal que es practiquin esports per a majors, sempre que ho facin de forma equilibrada. Et donem un llistat de disciplines que es poden practicar i els seus beneficis.

Deportes per a la Tercera Edad

Quan parlem d’esport, ens referim a les disciplines que requereixen d’un esforç físic. Aquest punt és important, tot i que hi ha disciplines mentals com els escacs o els jocs de taula que també són recomanables. Aquests són alguns dels esports per a majors que es poden practicar.

Petanca

La petanca és una opció interessant per a qui busqui mantenir el to físic amb uns nivells d’activitat moderats. Pots practicar aquesta disciplina en qualsevol lloc i només necessites les boles i una superfície de terra. A més, aquesta disciplina és ideal si el que vols és socialitzar amb altres persones.

Running

El running és una forma de fer exercici que s’adapta a les circumstàncies de cada persona. No necessites un nivell d’esforç gran i el pots anivellar segons el que siguis capaç d’assumir. Si estàs en bones condicions, aquesta és una de les alternatives més practicades pel públic.

Esports d’equip

La pràctica d’un esport en equip és una bona possibilitat, però per a això és important tenir en compte alguns factors. En primer lloc, que el ritme competitiu és inferior que en altres casos. D’altra banda, has de tenir en compte que el nivell de forma a priori és diferent.

Mantenir el to físic en una residència de la Tercera Edat

Si vols mantenir el to físic, és convenient que tinguis en compte alguns aspectes. En primer lloc, que la pràctica de l’exercici hauria d’estar monitoritzada per un facultatiu. D’altra banda, que els esports han d’estar adaptats al que estem en condicions de fer.

Es possible que tinguis algun problema físic que limiti la pràctica d’esports d’equip. Ara bé, el gimnàs és una alternativa útil quan s’originen aquests problemes. No en va, aquesta és una alternativa perquè puguis mantenir-te en perfecte estat de salud.

Els avantatges de residir en un centre especialitzat

Les residències de la Tercera Edat tenen en compte la necessitat de mantenir la salut física. Per aquest motiu, a Palau de Can Sunyer comptes amb un gimnàs enfocat a la rehabilitació, però també a la tonificació i la pràctica de diferents esports per majors.

Si t’interessa guanyar en benestar, les residències són una alternativa interessant. No en va, disposaràs de tot el necessari perquè tinguis una qualitat de vida. Si tens un ésser estimat o vols comptar amb totes les comoditats, aquesta és una opció interessant. No dubtis a contactar-nos si estàs interessat en guanyar en benestar. Ens hem especialitzat en l’atenció de persones de la Tercera Edat i comptem amb tot el necessari perquè tinguis una estada agradable.

Te animem a que ens contactis si vols millorar el teu dia a dia. Disposem de tot el necessari perquè tinguis totes les comoditats que mereixes al Massís de Montserrat, a 30 minuts de Barcelona.

Entrades relacionades