Excursió a Montserrat

Excursión a Montserrat

Excursió a Montserrat

Com hem comentat en parlar de la millor manera per escollir una residència, el lloc on els nostres éssers estimats passin els últims anys de la seva vida ha d’oferir molt més que una sèrie de cures. Per molt bons terapeutes que posseeixi, un centre geriàtric no estarà complet sense una bona oferta d’oci. Entre les moltes activitats que poden realitzar-se amb la gent gran, hi ha la possibilitat d’emprendre una excursió a Montserrat.

Què és Montserrat i quant es triga a veure-ho

Una excursió a Montserrat pot durar un dia complet, encara que la durada sempre pot adaptar-se per al públic que va a fer la visita. En el nostre cas, és possible que les persones grans en gaudeixin més i es cansin menys si el temps es redueix a mig dia.

Montserrat és un paratge natural de singular bellesa molt proper a Barcelona. La major part de les excursions organitzades que el visiten divideixen el viatge en dos. D’una banda es veuen les formacions rocoses i d’altra banda es va al monestir.

El massís muntanyós de Montserrat

El paisatge muntanyenc que es pot contemplar durant una excursió a Montserrat és també una zona de gran afluència d’escaladors. Però l’esport de muntanya no és l’única cosa que es pot gaudir aquí. De fet, les formes de les roques són una gran manera d’estimular la memòria i l’activitat neurològica dels residents. El motiu és que es tracta de formacions que recorden formes d’animals i de tot tipus de figures. Jugar a descobrir aquestes formes, com qui es tomba sobre la gespa a buscar les formes dels núvols, convertirà l’excursió en una activitat terapèutica més.

Una excursió a Montserrat no està completa sense el Monestir

El Monestir de Montserrat és un lloc de culte i un preciós exemple d’arquitectura religiosa. Només per això val la pena visitar-lo. Però a més és un important símbol de la identitat de Catalunya. Moltes vegades, la nostra gent grant no ha tingut l’oportunitat de viatjar. Aquesta excursió a Montserrat pot canviar això. Els connectarà a les seves arrels com mai abans.

A més, el Monestir disposa d’un cor infantil molt conegut que canta els diumenges. Encara que des de Palau Can Sunyer recomanem fer l’excursió un altre dia de la setmana. Els nens canten diàriament i els nostres residents gaudiran més de l’actuació sense tot el públic que s’ajunta els caps de setmana.

Hi ha un motiu més per recomanar una excursió a Montserrat. Encara que en realitat la recomanació val per a tot tipus d’activitat de lleure en grup. I és que la gent gran necessita socialitzar. Sortir del seu entorn diari i fer coses amb els altres els ajuda a mantenir-se actius. I mantenir-se actius fa que els processos d’envelliment s’alenteixin.

A nosaltres ens agrada tenir cura dels nostres residents en tots els sentits. A nivell terapèutic comptem amb un equip professional de trajectòria impecable. Quant a l’oci, procurem oferir activitats diverses. El millor perquè ens coneguis és que contactis amb nosaltres. Programa una visita i t’ho comptarem tot amb tot luxe de detalls.

Entrades relacionades