Les excursions organitzades, una bona opció per als majors

Les excursions una bona opció per els majors

Les excursions organitzades, una bona opció per als majors

Les excursions organitzades a les residències de la Tercera Edat són una manera de que la gent gran es diverteixin. Parlarem dels beneficis d’aquestes activitats i dels principals formats.

Els beneficis per als majors de les excursions organitzades

Són diversos els beneficis d’organitzar sortides per la gent gran. El principal és que és una forma de provocar expansió. Les persones necessiten trencar amb la rutina de tant en tant i l’excursió és una forma de fer-ho.

D’altra banda, cal destacar que una excursió et permet conèixer nous llocs. Si la sortida es planteja com una forma de fer turisme cultural, aquesta és una opció molt interessant. No en va, mai és tard per aprendre i ampliar coneixements. La visita a un monument arqueològic o a museus és una manera d’aprendre.

Finalment, i aquest punt no és menys important, les sortides permeten conèixer gent i entaular relació. Si tens ganes de fer amics, una excursió és el context ideal. És comú, a més, que s’entaulen relacions de parella en aquest tipus de contextos.

Les principals activitats excursionistes

Es realitzen diverses activitats excursionistes i dependran, fonamentalment, dels interessos del públic i de les seves característiques físiques.

Una opció recurrent és la visita a les festivitats de la localitat. D’aquesta manera, s’aconsegueix passar una estona divertida sense necessitat de realitzar grans moviments. Aquesta és una de les opcions preferides per part de les residències de la Tercera Edat.

D’altra banda, hi ha la possibilitat de fer una excursió campestre. Això està bé sempre que es tingui la seguretat que les persones que vénen estan en condicions d’assumir-la. Per aquesta raó, és un format que cal gestionar amb cura en les residències de la Tercera Edat. També incloem en aquest cas les sortides a poblacions del litoral per passar un dia diferent.

Finalment, hi ha l’opció d’organitzar un viatge de cap de setmana a algun lloc. Com en l’anterior cas, això només és recomanable en persones que estiguin en perfectes condicions o que vagin a tenir un suport permanent.

Conclusió

Sempre tens l’oportunitat de passar una estona entretinguda, independentment de la teva edat. Per això, les excursions organitzades són un format que s’ha posat de moda a les residències de la Tercera Edat. Es tracta de comptar amb un control i supervisió en funció del perfil del resident. D’aquesta manera, avui hi ha noves possibilitats de diversió per a la gent gran. A les residències organitzem activitats de sortida amb certa freqüència per contribuir a millorar l’ambient en el centre i la qualitat de vida de la gent gran.

Si vols anar a una residència per tenir tot a punt i mantenir la teva autonomia o tens a un ésser estimat que necessita aquests serveis, no dubtis a contactar-nos. Comptem amb tot el necessari per assegurar el confort dels residents i vigilar les evolucions de la seva salut. A Palau de Can Sunyer estem al teu servei al Massís de Montserrat, a 30 minuts de Barcelona.

Entrades relacionades