Exercici moderat: beneficis per la teva salut

exercici moderat

Exercici moderat: beneficis per la teva salut

Un dels temes de conversa que solen sorgir entre familiars, companys o amics són els beneficis que aporta l’exercici moderat per a la salut. A dia d’avui, tenir cura de la nostra salut s’ha tornat una cosa fonamental per a garantir la nostra qualitat de vida futura.

A l’article, hem vist oportú parlar-te dels beneficis que té realitzar exercici moderat de forma regular. Per tant, t’animem a que comencis a posar una rutina d’exercicis a la teva vida. Estem segurs que tant el teu cos com la teva ment t’ho agrairan moltíssim. No et fem esperar més. Segueix llegint!

Beneficis de l’exercici moderat

Com ja hem dit, practicar exercici moderat aporta certs beneficis que faran que el nostre cos i la nostra ment estiguin perfectament cuidades. A continuació, et llistem una sèrie de beneficis que ens aporta el realitzar exercici físic moderat:

1. Ens aporta benestar general

Si mantenim una rutina d’exercici moderat diàriament, aconseguirem mantenir el nostre cos sa, la ment clara i com a conseqüència nostre estat d’ànim es veurà influït. Serem capaços de poder afrontar qualsevol situació o problemes.

2. Redueix el risc de patir deteriorament cognitiu

Practicar exercici moderat també té efectes en la nostra salut mental. Per tant, fer activitats ens afectarà de manera positiva a les nostres funcions cerebrals. Com a conseqüència, el nostre rendiment cognitiu millorarà.

3. Ens ajuda en el descans

Aquest és un altre dels beneficis que ens aporta practicar exercici. La nostra qualitat de descans millorarà gràcies a la pràctica d’exercici físic. Aconseguirem que el nostre descans sigui reparador.

4. Redueix l’aïllament social

Si fas exercici en una residència o en qualsevol altre centre, podràs augmentar les relacions socials. Amb la qual cosa disminueixen l’aïllament i el sentiment de solitud.

5. Ajuda a prevenir malalties

Algunes malalties es poden prevenir realitzant exercici lleu. La pràctica d’activitats ajuda a l’organisme a regular els nivells d’insulina o hormonals.

Què és l’exercici moderat?

Ara ja coneixes alguns dels beneficis que aporta practicar exercici físic moderat. Per aquesta raó, a continuació, et donarem alguns exemples sobre activitats físiques moderades que pots fer.

L’exercici practicat de forma regular és una activitat física que permet que el nostre cos es mantingui de forma saludable. A més, aquest tipus d’exercici no requereix de molt esforç.

Algunes de les activitats que pots posar en pràctica són: caminar, nedar, ballar, fer tasques domèstiques, participar en jocs … Com pots veure, són activitats que actualment estan molt de moda. Doncs, segur que hauràs vist a la teva ciutat a persones realitzant alguna d’aquestes activitats que et proposem.

Fins aquí l’article sobre exercici físic moderat. Ja saps, si vols començar a beneficiar-te de totes aquestes aportacions que ens ofereix el realitzar activitats, comença a posar-ho en pràctica. Estem segurs que la teva salut t’ho agrairà molt. Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de poder atendre’t en el que necessitis.

Entrades relacionades