Gaudir de la jubilació a Abrera

jubilación

Gaudir de la jubilació a Abrera

En el passat hi havia la creença que la jubilació era una etapa passiva, i gens més lluny de la realitat. Et diem com gaudir de la teva jubilació a Abrera en una residència especialitzada.

La jubilació, una oportunitat

Afortunadament, l’esperança de vida augmenta i, a més, també ho fa el benestar general. No solament vivim més anys sinó que, a més, ho fem en millors condicions. Per tant, una persona de 65 anys és jove i té diverses oportunitats que aprofitar. Una residència de la Tercera Edat a Abrera és la teva aliada perfecta per diversos motius que exposem.

En primer lloc, és probable que ja estiguis jubilat i això suposa canvis en la teva vida quotidiana. Això significa, per exemple, que ja no has d’anar a treballar tots els dies. A més, també és possible que els teus fills ja estiguin independitzats, de manera que tens menys responsabilitats. D’altra banda, potser et ve de gust tenir amb qui socialitzar i no estar tot el dia sol. Finalment, i és important no oblidar-ho, aquest model també serveix per a matrimonis, de manera que podeu anar els dos.

Les residències per a la Tercera Edat a Abrera són una oportunitat per estar ben atès sense que per això renunciïs a la teva autonomia. El gran avantatge és que, com les possibilitats són vàries, seràs tu qui decideixi com organitzar-se. Estaràs ben cuidat perquè comptem amb un equip d’especialistes i professionals multidisciplinari.

Imagina que, per exemple, vols dedicar temps a alguna de les teves aficions preferides o a estudiar… ara pots fer-ho. A més, si estàs en una residència, no t’hauràs de preocupar per fer-te el menjar o rentar la roba. Tens qui ho faci i, creu-nos, a molts els compensa. Pensa-ho bé, ja has treballat bastant i, sense estar inactiu, ara toca fer el que t’agrada. Si ho veus des d’aquesta perspectiva, una bona residència per a la Tercera Edat a Abrera t’ajuda.

Com funcionen les residències de la Tercera Edat?

El primer mite que hem de trencar és que les residències per a la Tercera Edat són per a tots igual. Això no és cert perquè caldrà comprovar quin és el teu perfil. A partir d’aquí, hi ha diverses possibilitats a la teva disposició.

És possible que vulguis passar solament unes hores al dia. Bé, tenim la possibilitat de Centre de Dia on servim el menjar i que et permet tornar a la teva casa a la nit. Pot ser, també, que desitgis estar tot el dia. En aquest cas, funcionem com una residència amb tots els serveis, incloent menjar, Finalment, es pot donar el cas que tinguis necessitats especials per raons físiques o intel·lectuals. Comptem amb un servei personalitzat perquè aquest no sigui un problema.

En definitiva, l’objectiu és que siguis el més autònom possible i, la veritat, és que avui les residències s’adapten a les teves circumstàncies. Pots considerar-les una oportunitat per ser feliç i aprofitar aquesta etapa de la teva vida, no un lloc de retir. T’animem al fet que ens visitis per conèixer-nos millor.

Entrades relacionades