Guanyar qualitat de vida en una residència de la Tercera Edat

Guanyar qualitat de vida en una residència de la tercera edat

Guanyar qualitat de vida en una residència de la Tercera Edat

La qualitat de vida és un aspecte fonamental en totes les etapes, però esdevé essencial durant la Tercera Edat. Una residència especialitzada pot ajudar-te per diversos motius.

Qué aporta una residència de la Tercera Edat

A partir de les dècades de 1980 i 1990, es van generalitzar les residències de la Tercera Edat. Al llarg dels anys, aquests centres han evolucionat per millorar la qualitat de vida dels seus residents.

Les residències de la Tercera Edat aporten una sèrie de valors afegits per a qui hi viu. D’aquesta manera, resultarà molt més senzill conèixer què és el que podem esperar d’aquest tipus de centres. Són els següents:

Seguiment mèdic

Les residències compten amb un seguiment mèdic personalitzat. Tenim facultatius propis, tant de medicina general com psicològics i fisioterapeutes. D’aquesta manera, ens assegurem que estaràs atès correctament en tot moment.

Dieta equilibrada

Les dietes equilibrades són un principi del centre. Ens encarreguem de confeccionar un menú equilibrat i amb tots els nutrients necessaris. Això sí, ens ocupem de garantir que tu puguis menjar el que et posem a taula. Per aquest motiu, fem un seguiment d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Possibilitat de sortir quan ho desitgis

No ens confonguem, les residències de la Tercera Edat permeten tenir una vida fora normal. Podràs absentar quan ho desitgis per passar un dia fora o estar amb la teva família; sempre que ho notifiquis.

Entorn natural

La residència Palau de Can Sunyer està en el Massís de Montserrat, en un entorn natural de gran valor paisatgístic. Si vols fer una passejada a la natura, aquesta és una oportunitat interessant. La qualitat de vida també es mou per aquests petits detalls.

Programa d’activitats

En les residències projectem un programa d’activitats per a que totes les persones que ens acompanyen tinguin la capacitat de passar una bona estona. Per a això, et suggerim que segueixis el calendari que posem per informar puntualmente.

Servei complert

Potser el millor d’una residència de la Tercera Edat és que vius com si estiguessis en un hotel. Tens la teva habitació, et fan el llit i et renten la roba. Si vols tenir temps per a tu i ocupar-te en altres menesters, aquesta és una opció interesant.

Millora la teva qualitat de vida

Si tens una certa edat i vols viure, potser una residència de la Tercera Edat sigui una bona opció. Per a això, és important que tinguis present que triar bé el lloc, és fonamental. Si es tracta d’ingressar a un familiar dependent, cal redoblar les cures. Comptar amb professionals de la geriatria és la garantia de guanyar en tranquil·litat. És aquí on nosaltres et podem ser d’utilidad.

En Palau de Can Sunyer estem especialitzats en donar un servei de qualitat als nostres residents. Per a això, disposem de servei mèdic, la possibilitat d’optar entre centre de dia o residència permanent i un altre tipus de comoditats. T’animem a que ens contactis si estàs interessat en canviar de vida i guanyar en comoditat. Segur que et podem ajudar.

Entrades relacionades