La importància del contacte amb la família per al resident

visita_familiares_residencias

La importància del contacte amb la família per al resident

En una residència de la Tercera Edat, estan acceptades les visites dels éssers estimats. La importància del contacte amb la família per al resident és fonamental, com podrem veure.

Per què és convenient mantenir el contacte amb la família?

En primer lloc, és important dir que el contacte amb la família és una qüestió d’arrelament. Tots els éssers humans tenim necessitat d’afecció i referents. Encara que estiguem en una residència de la Tercera Edat, ens agrada veure als nostres fills, néts, cònjuge o altres familiars. És important que el resident capti que, per canviar de lloc, no per això han deixat d’estar les persones que vol.

D’altra banda, visitar amb freqüència al nostre ésser estimat servirà per monitoritzar el seu estat. Si és una persona amb un alt grau de dependència, faràs les observacions pertinents a la gerència perquè estigui en bones condicions. En condicions normals, no té per què haver problema, però el feedback amb els familiars sempre és positiu. D’aquesta manera, podrem saber millor com assegurar una estada satisfactòria per al nostre resident.

Per tant, la visita al familiar és doblement important per dos motius. Un d’ells està basat en la necessitat d’atenció afectiva del resident per part dels seus éssers estimats. El segon està relacionat amb proporcionar la cura i atencions que mereix.

Com mantenir el contacte amb els teus familiars a la residència?

El nostre consell és que mantinguis un contacte freqüent amb els familiars. Si els teus obligacions t’ho permeten, fer una visita setmanal és una bona freqüència. Es tracta que el teu familiar sàpiga que ho vas a visitar i que no ho has oblidat. Tenir la referència de la teva presència és fonamental per al seu equilibri psicològic, de manera que és una cosa que recomanem. Som conscients que la distància pot ser un factor limitant, però pensa que ell sempre valorarà que el vinguis a veure.

D’altra banda, també és aconsellable que assisteixis a aquelles celebracions especials que realitzi la residència. Amb motiu de festivitats assenyalades, Palau de Can Sunyer organitza esdeveniments especials oberts als familiars, com . Aquesta és una magnífica oportunitat perquè els teus familiars vegin quant els vols. El Nadal o la Festa Major són moments importants.

Residència de la Tercera Edat a Esparreguera

El millor de tot és que la residència estigui en un entorn natural bonic. Les contraforts del massís de Montserrat ofereixen unes vistes incomparables. És aquí on Palau de Can Sunyer ofereix els seus serveis de residència de la Tercera Edat i centre de dia. Comptem amb una infraestructura preparada per atendre tot tipus de pacients amb una casuística diversa. Per tant, estem segurs de tenir el necessari per assegurar el benestar dels nostres residents.

T’animem a que visitis la per conèixer-nos millor si tens un ésser estimat amb unes circumstàncies que afavoreixin la seva residència. Estem segurs que no et penediràs. Es mantindrà el contacte amb la família i tindràs la tranquil·litat que el teu pare, mare o avi estarà millor cura.

Entrades relacionades