La primavera, un bon moment per adquirir nous hàbits

La primavera un bon moment per adquirir nous hàbits

La primavera, un bon moment per adquirir nous hàbits

Com hem explicat en articles passats, les estacions de l’any influeixen en els bioritmes. En aquest article t’expliquem amb més detalls com la primavera és una oportunitat per adquirir nous hàbits.

Hàbits saludables que pots adquirir a la primavera

En primer lloc, cal recordar que a la primavera millora el temps i, en conseqüència, és més fàcil activar-se. Passats els mesos de sopor hivernal, ve més de gust fer noves coses. Tenir en compte això és important perquè pots prendre un nou impuls.

Una de les opcions de què disposes és augmentar les sortides. Amb la primavera les hores de sol augmenten, així com la temperatura. D’aquesta manera, pots acostumar-te a fer una passejada cada dia per agafar aire amb totes les garanties. Caminar és bo per a la salut física i psicològica, així com anar a presenciar tot tipus d’espectacles.

El segon hàbit positiu que pots adquirir és la millora de la dieta. No és un secret que amb la calor vénen de gust menjars més lleugeres i frescos. Sempre i quan aquesta pauta estigui supervisada per un facultatiu, aquesta és una oportunitat de reequilibrar-te. Menjar bé sempre ha estat un aliat de la bona salut, d’aquí que sigui un bon hàbit en qualsevol moment.

Finalment, l’arribada del bon temps és un bon moment per iniciar una nova afició. Aquest és un moment expansiu i és possible que et vingui de gust més emprendre projectes que han quedat aparcats.

Consells perquè els canvis primaverals es sostinguin en el temps

Cal recordar que, a la Tercera Edat, no has de demostrar res a ningú. Per tant, el primer és recordar que tu ets el més important per a tu. La primavera és un bon moment per introduir nous hàbits, però no et desesperis.

Si vius en una residència de la Tercera Edat, recolzar-te en l’equip humà és una opció interessant. Pensa que hi ha metges, psicòlegs, animadors i fisioterapeutes que et poden ajudar a que el procés d’adopció de nous hàbits sigui més senzill. No tinguis cap problema en consultar perquè això serveix perquè guanyis en salut.

A més, pensa que, encara que siguis gran, sempre ets a temps de canviar de parer. En conseqüència, quan emprens un hàbit i et cansa, no descartis que això sigui perquè no és el que et correspon.

Conclusió

El bon temps és un moment idoni per posar-te a funcionar després de l’ensopiment hivernal. Si, a més, comptes amb un ajut suplementari, millor que millor. Les residències de la Tercera Edat són avui centres moderns que disposen de tot el necessari perquè la teva estada resulti agradable. El mite que les presentava com a llocs sobris ha deixat pas a un centre agradable i amb tots els serveis.

A Palau de Can Sunyer oferim un servei integral perquè els majors guanyin en benestar. No dubtis a consultar-nos si estàs buscant una residència de la Tercera Edat o centre de dia per a tu o per a un ésser estimat. Estem convençuts que podem donar resposta a les teves demandes.

Entrades relacionades