Les sortides de cap de setmana

Sortides cap de setmana

Les sortides de cap de setmana

Les persones de la Tercera Edat que estiguin en una residència poden fer sortides periòdiques. En aquest article, parlem de les sortides de cap de setmana i els seus beneficis.

Les sortides de cap de setmana: una opció de trencar amb la rutina

Un dels avantatges de viure en una residència de la Tercera Edat és que, per regla general, la persona està jubilada. Això vol dir que disposa de molt temps lliure per a les seves ocupacions.

Les sortides de cap de setmana són una opció interessant per trencar amb la rutina. A les residències es permet aquesta possibilitat, sempre que el resident estigui en plenitud de facultats psicològiques i signi la sortida voluntària. D’aquesta manera, si ho desitjes, podràs anar al futbol, ​​ballar, anar a menjar o estar amb la família.

Avantatges de les sortides de cap de setmana

Són diversos els beneficis per als majors d’aquest tipus de sortides. Anem a fer un petit resum perquè els puguis valorar detingudament:

1. Trencar amb la rutina

Aquest és el principal avantatge, perquè s’introdueix un element nou. Per a les persones a les que no els ve de gust resignar-se al tedi, aquesta és una bona opció. Com són sortides puntuals, això no suposarà que la vida del resident sigui desordenada. A més, no cal oblidar que, quan tornis, tindràs la teva habitació ordenada i neta. Per tant, tens més facilitat per realitzar les activitats que vulguis.

2. Ampliar les opcions de socialitzar

L’ésser humà és un animal social per naturalesa. Per aquesta raó, una bona possibilitat és obrir les opcions de socialitzar amb altres persones. Per què no, pots conèixer gent i no tancar-te a altres opcions. D’aquesta manera, el resident aconseguirà augmentar el seu benestar. No en va, un dels principals riscos als quals s’exposen les persones grans és l’aïllament. Quan aquesta situació no és conscient, el perill augmenta.

3. Conrear gustos i inquietuds

Un dels beneficis d’aquestes sortides és a la possibilitat de conrear una afició. Si t’agraden els espectacles de masses o visitar museus, aquesta és una oportunitat de fer-ho. D’aquesta manera, conjugarás el gust per les teves aficions i la comoditat de la residència. Mai és tard per aprendre noves habilitats o per fer allò que sempre t’ha agradat.

Conclusió

En una residència de la Tercera Edat disposes de totes les comoditats necessàries. Si el que estàs buscant és un lloc on menjar, dormir i passar el temps però conservar la autonomia, som una solució. D’altra banda, comptem amb un elenc de professionals de la salut i la geriatria per garantir una estada agradable. A més, tindràs l’avantatge d’estar en un entorn incomparable, com el Massís de Montserrat.

T’animem a que et posis en contacte amb nosaltres per conèixer totes les possibilitats al teu abast. El nostre objectiu és aconseguir que la Tercera Edat sigui un moment de gaudi. A Palau de Can Sunyer oferim tots els serveis residencials per a gent gran, a jornada completa o com a centre de dia.

Entrades relacionades