Les vacances a la Tercera Edat

Les vacances a la Tercera Edat

Les vacances a la Tercera Edat

Sempre és bo tenir uns dies de festa i quan som grans no és una excepció. T’expliquem amb detall què has de saber en fer vacances a la Tercera Edat.

Què he de tenir en compte per preparar les vacances a la Tercera Edat?

Tot i que les persones grans poden fer vacances, sí que és important que prenguin unes precaucions addicionals. No en va, es tracta de gaudir, no de passar-ho malament. Per aquest motiu, tenir en compte alguns aspectes és molt important.

En primer lloc, cal tenir clares les característiques del lloc al qual vas. Comprova si exigeixen algun tipus de vacunació especial, malalties infeccioses o un altre element que hagis de considerar. També és bo que coneguis el clima del lloc i, en el cas de ser temperat, l’estació de l’any. No en va, cal adaptar-se a cada circumstància.

Un altre element a tenir en compte és la situació de la teva pròpia salut. Això és fonamental perquè això servirà per modular el període de viatge i la llunyania del mateix. Si no estàs en condicions, hauries de replantejar-te la possibilitat de no marxar.

D’altra banda, en el cas que tinguis limitacions funcionals, igual t’interessa fer el viatge acompanyat. El fonamental és que rendeixis perfectament, però hauries de saber què és el que pots fer i què no. Notaràs la diferència i t’estalviaràs disgustos innecessaris.

Finalment, hauries de comprovar que el lloc on fas vacances compta amb la infraestructura necessària. D’aquesta manera, resultarà molt més fàcil prendre decisions; no en va, has de pensar que molts hotels i complexos hotelers ja compten amb serveis de salut per al públic sènior.

Pots fer vacances a la Tercera Edat a una residència?

Si vius en una residència de la Tercera Edat, pots fer vacances. No obstant això, és imprescindible que segueixis una sèrie de pautes perquè no hi hagi problemes.

En primer lloc, pensa que hauries de consultar als facultatius. Si estàs en plenitud de facultats mentals, tens l’última paraula, però és molt recomanable que et pensis dues vegades si has o no sortir. Recorda que a certa edat cal redoblar les precaucions perquè no hi hagi problema.

D’altra banda, has de compatibilitzar el calendari. Per a això, et recomanem que et organitzis per coincidir amb els esdeveniments del teu agrat. Pensa, a més, que per a absentar-se de la residència hauràs de comunicar-ho i signar.

En definitiva, les vacances a la Tercera Edat són una opció interessant.

Conclusió

Sempre estàs a temps de passar uns dies d’oci divertits. Per tant, les vacances a la Tercera Edat són una bona opció que no és incompatible amb viure en una residència amb totes les comoditats. Si estàs atent a determinats detalls, no t’hauràs de preocupar.

A Palau de Can Sunyer disposem d’una àmplia gamma de possibilitats al vostre abast per passar aquesta etapa de la teva vida amb tots els serveis necessaris. Us animem a que contacteu amb nosaltres per conèixer horaris, preus, places i serveis. T’atenem a tu o als teus éssers estimats.

Entrades relacionades