L’oci a la tercera edat

oci a la tercera edat

L’oci a la tercera edat

Els nostres majors disposen de molt temps lliure i, per això, existeix l’oci a la tercera edat. El temps amb què compten els adults majors ha de servir per realitzar activitats que ajudin a millorar la qualitat de vida. A més, ha de permetre desenvolupar estils de vida molt més saludables i ajudar a l’autonomia de les persones de la tercera edat.

Per aquesta raó, a l’article, trobaràs tota la informació que necessites saber sobre el temps d’oci a la tercera edat. No et fem esperar més. Segueix llegint!

Els beneficis de l’oci a la tercera edat

Doncs bé, moltes persones pensen que la vellesa és un període en què el deteriorament de les capacitats físiques i intel·lectuals es veuen incrementades. Realment, si la persona gran mostra una actitud positiva i de motivació per realitzar noves activitats, aquest deteriorament s’evitarà o, en tot cas, es demorarà. Només cal proporcionar-li unes condicions òptimes i un entorn que li permeti gaudir de l’experiència d’aprenentatge.

A Palau de Can Sunyer, ajudem a les persones de la tercera edat que utilitzin el seu temps lliure en activitats realitzades en grup, exercicis mentals, etc. Això permet elevar el seu benestar general i la seva qualitat de vida.

Per tant, l’oci en la tercera edat genera en els adults majors uns beneficis molt significatius. A continuació, et exposem alguns:

  • Fomenta el contacte amb altres persones
  • Ajuda a la creativitat i la capacitat artística
  • Manté les capacitats productives del major
  • Millora la capacitat del gaudir i l’ús de el temps lliure
  • Incrementa el benestar personal

Com fomentar l’oci en la tercera edat?

L’augment de l’esperança de vida va associat a millorar la qualitat d’aquesta en els més grans. Per tant, complir anys està genial però és important saber com gaudir del temps. Aquestes activitats d’oci s’han vist ampliades amb el pas dels anys. Les més tradicionals van des dels típics viatges de l’Imserso fins a una infinitat de cursos i tallers dedicats a les persones de la tercera edat.

Des de Palau de Can Sunyer ajudem a fomentar aquest oci a la tercera edat amb l’ajuda de diferents activitats. Entre elles algunes són: activitats de pintura, excursions, exercicis mentals, manualitats, etc.

L’oci en la tercera edat és una cosa fonamental. Gràcies a compartir moments amb altres persones, els majors combaten problemes com la soledat.

Fins aquí l’article sobre l’oci en la tercera edat. Esperem que tota la informació aportada us hagi servit d’ajuda. Recorda que a Palau de Can Sunyer disposem d’un centre de dia per a gent gran i estada permanent. En qualsevol cas, si tens qualsevol dubte o vols visitar-nos, pots posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te en allò que necessitis.

Entrades relacionades