Palau de Can Sunyer a la Festa Major de Barri de Can Sunyer-Valldaina de Castellví de Rosanes

Fiesta Mayor de Barrio de Can Sunyer-Valldaina de Castellví de Rosanes

Palau de Can Sunyer a la Festa Major de Barri de Can Sunyer-Valldaina de Castellví de Rosanes

Un any més, en aquesta ocasió el passat 16 de juny, es va celebrar la Festa Major de Barri de Can Sunyer-Valldaina de Castellví de Rosanes. Aquí és on es troba la residència Palau de Can de Sunyer. Ens causa un gran orgull col·laborar amb l’Associació de Veïns de Can Sunyer i Valldaina perquè nens i majors segueixin gaudint de les xocolatades, els concursos de truites i la música. I esperem poder seguir fent-ho en 2019.

El pregó de la Festa Major de Barri de Can Sunyer-Valldaina de Castellví de Rosanes

Aquest any, a més, l’orgull i la felicitat han estat dobles, doncs ens han convidat a donar el pregó de les festes. Va ser el dissabte a les deu de la nit en el marc incomparable del Jardí del Pont. Allí, tal com marcava el programa de la Festa Major de Barri de Can Sunyer-Valldaina de Castellví de Rosanes, vaig tenir l’oportunitat de parlar del que significa una casa, una llar. Alguna cosa que no sempre conservem fins a la fi dels nostres dies. Alguna cosa que, des de Palau de Can Sunyer, volem oferir als nostres majors.

Els nostres valors, la nostra responsabilitat

La col·laboració del Palau de Can Sunyer amb l’AA.VV. de Can Sunyer i amb l’Ajuntament de Castellví de Rosanes forma part de la nostra responsabilitat corporativa. No podem dir que volem que els nostres residents es trobin en la seva pròpia llar, ni parlar del nostre compromís amb l’entorn si no formem part activa d’aquest entorn. Un poble no són els edificis ni els serveis, ni les carreteres. Els pobles els formen les persones.

Quan jo era petit, tal com vaig dir en el pregó de la Festa Major de Barri de Can Sunyer-Valldaina de Castellví de Rosanes, acostumava a escoltar una conversa que em va deixar marcat per sempre. Potser sigui alguna cosa molt nostre, molt d’aquí. Quan dues persones de la mateixa zona es trobaven però no es coneixien, es preguntaven “Tu de quina casa ets?”. I l’altre contestava: sóc d’aquesta casa, o de l’altra”. Amb aquestes poques frases quedava tot dit. Cada casa tenia uns valors i aquests valors representaven als membres de la casa. O potser eren les persones les que tenien uns valors i els hi prestaven a la casa.

Palau de Can Sunyer: una casa, una llar

Nosaltres, en el Palau de Can Sunyer, aspirem al fet que aquestes frases de salutació segueixin vigents i es facin reals en nosaltres. Per tant, volem que quan algú ens pregunti de quina casa som puguem contestar que som de Can Sunyer. I que aquesta resposta sigui molt més que les dues paraules que la formen. També desitgem que Palau de Can de Sunyer sigui sinònim de llar, de benestar, de proximitat i de compromís. I no solament ho desitgem, sinó que treballem diàriament per aconseguir-ho. Per donar als nostres residents el millor del nostre esforç i per formar part de Castellví de Rosanes. Perquè una casa sola no fa un poble, però pot ajudar al fet que aquest poble sigui millor.

Aquests són els principis que animen el nostre treball i que ens agradaria que coneguessis de primera mà. Veniu a visitar-nos.

Entrades relacionades