Qualitat de vida a la tercera edat: consells

Qualitat de vida de la tercera edat

Qualitat de vida a la tercera edat: consells

Quan arribem a la tercera edat, un dels premis que obtenim és el gaudir del temps. El temps és un dels elements limitats que tenim a la vida adulta. I és que tenir temps influeix molt en la qualitat de vida a la tercera edat. Podem dedicar-nos a les nostres aficions, aprendre coses noves, relaxar-se, viatjar … moltes coses que afectaran positivament en la nostra vellesa, augmentant la nostra qualitat de vida.

En aquest article, volem donar-te alguns consells sobre la qualitat de vida a la tercera edat. D’aquesta manera, seràs coneixedor dels petits privilegis que ens dóna aquesta etapa de la vida: la vellesa. No et fem esperar més. Segueix llegint!

Consells per millorar la qualitat de vida a la tercera edat

A continuació, t’exposem alguns consells per posar en pràctica la millora de la qualitat de vida a la tercera edat. Si tens algun familiar que es trobi en aquesta etapa, anima’l a que els practiqui. Tindrà efectes molt positius en la seva salut.

Tenir cura de la salut

En la vellesa cal tenir molt en compte la salut. És essencial sentir-se bé, amb ganes i energia d’afrontar nous reptes, encara que siguin petits. És molt normal que en aquesta etapa de la vida ens trobem amb petits xacres, però hem de mantenir-los controlats. Per tant, acudir al metge i realitzar revisions, és essencial per millorar la qualitat de vida a la tercera edat.

Menjar sa

Aquest és un altre dels consells importants. És obvi que menjar sa és important a qualsevol edat però encara té més pes en la vellesa. Hem d’entendre que el nostre organisme és més feble i, per tant, l’hem de cuidar més.

Des de Palau de Can Sunyer, t’aconsellem menjar molta fruita i verdura i límita el consum d’aliments que triguin més a processar perquè són més pesats. Un exemple són les carns vermelles. Per tant, inclou en la teva dieta aliments més fàcils de digerir.

Vida activa

Perquè la teva salut segueixi sent bona, practicar alguna activitat és essencial. No et diem que juguis a futbol però comença a donar passejos. Passejar t’ajudarà a sentir-te millor. A més, pots fer-ho acompanyat d’altres persones i això millorarà la teva socialització. També pots practicar ioga o aquagym. Són activitats de baix impacte que ajudaran a que les teves articulacions es mantinguin actives.

Pensa en positiu

Un altre dels consells per millorar la nostra salut en la tercera edat és pensar en positiu. Això t’ajudarà a mostrar-te més alegre i amb ganes de fer coses. Per tant, intenta oblidar allò dolent ràpid i pensar en positiu. Aconseguiràs viure la vida més plenament i et sentiràs molt millor.

Aquests són alguns consells que et donem per millorar la qualitat de vida a la tercera edat. Esperem que t’hagin servit d’ajuda i que els posis en pràctica tu o els teus éssers estimats que es trobin en aquesta etapa. Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t.

Entrades relacionades