Quins són els beneficis d’una residència d’avis

Beneficis d'una residència d'avis

Quins són els beneficis d’una residència d’avis

Quan arriba el moment en què cal decidir si ingressem als nostres majors en una centre o no, mai sabem molt bé què fer. Fins i tot si l’ingrés sembla necessari, no podem evitar tenir dubtes sobre aquest tema. Per ajudar-te en aquesta tessitura, volem parlar-te dels beneficis d’una residència d’avis.

Els beneficis d’una residència d’avis que t’ajuden a escogir

Encara hi ha molts tòpics que envolten a les residències de la tercera edat. Per exemple, que és on s’abandona a la gent gran perquè la seva família no els volen o no volen fer-se càrrec d’ells. Això ja està molt desfasat. En aquests centres hi ha gent especialitzada que vetlla per la salut de la gent gran. A més, d’altra banda, hi ha circumstàncies especials en què els familiars no podrien fer-se càrrec d’ells ni que poguessin vigilar les 24 hores del dia.

Avui dia, els centres com el nostre Palau de Can Sunyer, estan completament preparats per oferir una vida digna. També, de qualitat a les persones que han arribat a la vellesa. Aquests són alguns dels beneficis de què gaudeixen:

Seguretat

L’entorn creat en les residències de gent gran és segur per a ells. Poden caminar tranquil·lament a l’edifici com al recinte que l’envolta sense perills. A més, sempre amb personal que està atent als moviments de cadascun dels seus integrants.

No hi ha barreres arquitectòniques

Uno dels grans desafiaments en les famílies que intenten tenir cura dels seus majors a casa són les barreres arquitectòniques. Potser hagin de fer reformes a casa i no puguin, ja sigui per falta d’infraestructura o per economía.

Vida social

Fer amics no és fàcil per a ningú. Per tant, per a una persona gran a la qual li costa sortir de casa a causa de l’edat i la salut, és encara més complicat. Un dels beneficis d’una residència d’avis és que tindrà els amics a casa. Hi haurà més persones com ell o ella disposats a entaular converses i passar estones junts.

La vida social a la tercera edat és molt important ja que augmenta l’autoestima i es té una vida amb propòsit. Les relacions socials són difícils d’aconseguir fora d’una residencia.

Atenció mèdica

Tenir el metge a casa és la millor manera d’assegurar-nos que la nostra gent gran estaran controlats en tot moment. A més de que podran acudir ràpidament davant d’una emergència, el personal de Palau de Can Sunyer, realitza exàmens periòdics de cadascun dels seus pacients, així com portar el control de la seva medicació diària.

Activitats

Portar una vida activa amb coses a fer que els agradin, és essencial perquè la gent gran trobin un propòsit en la vida, es relacionin amb altres, treballin el seu sistema cognitiu i gaudeixin d’alguna cosa que els agradi. A les nostres instal·lacions realitzem diverses activitats que el pacient pot triar tenint en compte els seus gustos.

Aquests són alguns dels beneficis d’una residència d’avis. Escollir és difícil, però si tens dubtes, et convidem a que visitis les nostres instal·lacions i vegis per tu mateix la cura que donem als nostres pacients, els que arriben a ser com de la nostra família.

T’esperem!

Entrades relacionades