Residència d’avis a Abrera: sempre a prop de casa

residencia de ancianos en Abrera

Residència d’avis a Abrera: sempre a prop de casa

El benestar dels nostres majors és una de les nostres principals preocupacions. Sobretot quan no podem tenir cura personalment d’ells. És important trobar un lloc on ells se sentin còmodes i a gust. Per això et recomanem el nostre centre, una residència d’avis a Abrera on disposaran de tots els serveis a prop del qual sempre va ser la seva llar.

Per què triar una residència d’avis a Abrera

Abrera és una localitat de les que avui en dia es consideren petites. Els veïns dels barris encara es coneixen entre si. Sobretot aquells que han viscut en el municipi des de fa molts anys. Quan una persona gran ingressa en una residència, bé per voluntat pròpia o bé per decisió dels seus familiars, es produeixen canvis molt dramàtics en la seva vida. Un d’ells és allunyar dels seus veïns, dels comerços que solia visitar. La seva vida, tal com la coneixia, deixa d’existir. En definitiva, no només es perd la dependència. També es dóna una situació de desarrelament. Per evitar això, escollir una residència d’avis a Abrera o als voltants és una bona opció.

Si la família viu en el propi Abrera les visites seran més habituals i l’aclimatació de l’ancià a la seva nova situació resultarà menys traumàtica. El Palau de Can Sunyer es troba a poc més deu km d’Abrera. Combina els millors serveis geriàtrics amb la proximitat. Es compleix així una de les deu normes bàsiques per triar residència: minimitzar l’impacte causat per l’ingrés.

Servicios de la nostra residència d’avis a Abrera

A Palau de Can Sunyer hem dissenyat les nostres instal·lacions perquè compleixen amb totes les necessitats de la gent gran que viuen amb nosaltres, però del que ens sentim més orgullosos és del nostre equip de professionals.

D’una banda disposa d’un servei d’avaluació i tractament de malalties neurològiques. Perquè la detecció és tan important com el tractament o més quan es tracta de patologies que afecten el cervell.

També disposem d’un servei professional de rehabilitació i fisioteràpia. Desitgem que els nostres residents siguin tan independents com sigui possible durant el major temps possible. I treballem en això amb un equip de persones dedicades en cos i ànima.

Però la teràpia no ho és tot, ni molt menys. Les persones que trien Palau Can Sunyer com la seva residència d’avis a Abrera no són tractats com a malalts. Els nostres avis són, primer de tot, persones. I les persones necessitem d’un temps de lleure de qualitat. Aquí és on entra en joc el nostre equip d’animació.

Com l’autoestima també és molt important, disposem de la nostra pròpia perruqueria. També de podòleg, un dels serveis més demandats per a gent gran de tots els àmbits.

Si estàs buscant una residència d’avis a Abrera t’animem a que vinguis a conèixer-nos. T’encantaran les nostres instal·lacions, però el que veritablement et convencerà és veure als nostres residents, feliços, segurs i ben tractats. Posa’t en contacte amb nosaltres i concerta una visita.

Entrades relacionades