10 consells per escollir una residència de gent gran a Castellví

Residencia de mayores en Castellví

10 consells per escollir una residència de gent gran a Castellví

A l’hora d’escollir una bona residència de majors a Castellví, hi ha tres elements que sempre cal tenir presents: el servei, la localització i el preu. Hem de comprovar si el servei que ofereix la residència és l’adequat per a la persona concreta que necessita ingressar-hi. També cal tenir en compte la proximitat al lloc de procedència del futur resident i la seva família. Finalment, el preu, raonable i ajustat, és una cosa que no s’ha d’oblidar.

10 consells per escollir una residència de gent gran a Castellví

1.- Higiene

Tal com veuràs si visites al Palau de Can Sunyer, les condicions de salubritat i higiene a l’hora d’escollir una residència de gent gran han de ser òptimes. La primera impressió és important. Fia’t de la teva instint i desconfia de les olors massa fortes.

2.- Accessibilitat

Moltes persones grans han desenvolupat problemes de mobilitat. Algunes necessiten cadires de rodes o caminadors. Busca una residència de gent gran a Castellví que disposi d’espai suficient i els accessos estiguin adaptats. Els residents han de sentir-se còmodes sempre. Això inclou poder-se moure amb la màxima llibertat.

3.- Atenció individualitzada

Quan ens visitis pots preguntar-nos pels nostres (PIAI) o Pla Individual d’Atenció. Es tracta d’un sistema d’avaluació i seguiment de cada pacient. Aquest és un dels millors indicadors de l’atenció que rebran els teus éssers estimats.

4.- Equip professional

Algunes residències de gent gran compten amb equipament d’última generació però el seu personal és escàs o no ha rebut la formació adequada. Nosaltres combinem un excel·lent equip tècnic i uns professionals altament qualificades que a més estan molt compromesos amb la seva feina. Per això som una residència de gent gran a Castellví molt recomanada.

5.- Programes de formació continuada

Els avenços en medicina geriàtrica són continus i així ha de ser la formació dels professionals del sector. Aquest és un altre dels aspectes a comprovar quan escullis residència per als teus éssers estimats.

6.- Serveis inclosos en el preu

No es tracta d’examinar els serveis de la residència com el menú d’un restaurant, sinó d’assegurar-se que el preu de l’estada del resident inclou tot el necessari. Parlem dels tractament per les seves dolències particulars, un bon programa d’oci o cures individualitzades. Una bona residència de gent gran a Castellví inclourà serveis de manutenció, assistencials i hotelers.

7.- Alimentació

Cal considerar que viure en una residència suposa un gran canvi en la vida dels nostres majors. L’alimentació no només és necessària, sinó que també és una font de plaer. Una residència de gent gran a Castellví de qualitat oferirà alimentació adaptada a les necessitats del resident. Però també cal veure si la residència ofereix menjars entre hores, possibilitat de fer canvis al menú, etc. Aquests són els petits detalls que marquen la diferència.

8.- Serveis complementaris

Al Palau Ca de Sunyer estem especialment orgullosos del nostre equip d’animació. Els nostres majors mereixen i necessiten que el seu temps sigui de qualitat. Per això els proposem activitats variades que els entretenen. I també els ajuden a mantenir-se en forma d’una manera sana i divertida.

9.- Recepció i acollida

El procés d’acollida dels residents és molt important. Abans d’escollir qualsevol residència de majors a Castellví assegura’t que el protocol de benvinguda és l’adequat. Abandonar la llar i canviar radicalment de vida pot generar molt estrès. Les bones residències procuren evitar això al màxim.

10.- Assistència evolutiva

La salut de la gent gran evoluciona amb el temps. Malalties i malalties pròpies de l’edat apareixen o s’agreugen. Serà una bona residència de gent gran a Castellví aquella que estigui preparada per afrontar aquesta evolució.

Visita’ns i veuràs que complim amb tots aquests requisits.

Entrades relacionades