Serveis d’una residència d’avis

Serveis d'una residència d'avis

Serveis d’una residència d’avis

Si t’estàs plantejant dur a un familiar a una residència de gent gran però no t’atreveixes a fer el pas, t’ajudem. En aquest article, trobaràs tot el relacionat amb l’oferta de serveis d’una residència d’avis. Veritablement, és una opció increïble per a la gent gran.

Has de tenir en compte que en una residència de gent gran com Palau de Can Sunyer, els teus éssers estimats es sentiran com a casa. A més, estaran perfectament cuidats per un equip de professionals. Vols conèixer els serveis d’una residència com Palau de Can Sunyer? Segueix llegint que t’explicarem tot el que has de saber.

Quins serveis ofereix una residència d’avis?

Les residències de gent gran, en concret, Palau de Can Sunyer, ofereix una gran varietat de serveis que faran millorar el benestar del teu ésser estimat. Aquests serveis poden ser des del propi allotjament i manutenció del ancians així com també rehabilitació, atenció sanitària i cures personals. Alguns  dels serveis d’una residència d’avis per a gent gran són:

Assistència sanitària

Les residències de gent gran han de comptar amb professionals mèdics que vetllaran per la salut i el benestar del resident. Per aquesta raó, comptem amb un equip d’auxiliars, infermers i metges que controlan al resident, fan les cures especifiques i realitzan un seguiment diari de la seva medicació.

Avaluació i tractament d’afeccions neurològiques

Tenim un equip expert en demències. Per això, els residents amb Alzheimer, Parkinson, demència senil entre d’altres, estaran perfectament atesos al nostre centre. Has de tenir en compte que el nostre equip tractarà a cada resident segons les seves necessitats.

Rehabilitació, fisioteràpia i psicomotricitat

Per a qualsevol persona amb una certa edat, és molt important que mantingui les seves capacitats físiques. Tots els nostres residents compten amb l’ajuda d’un fisioterapeuta expert en patologies i síndromes geriàtrics. Per exemple, artrosi, fibromiàlgia, fractures, etc. A més, comptem amb unes instal·lacions perfectament equipades per realitzar les diferents sessions.

Animació i educació social

Perquè la gent gran es diverteixin i comparteixin moments, un dels nostres serveis que s’encarrega d’això és l’animació. Es realitzen diferents tipus d’activitats lúdiques i terapèutiques adaptes a cada resident. En aquestes activitats estimulem la capacitat cognitiva, atenció, concentració, socialització, etc. del resident.

Manutenció dels residents

Els ancians comptaran amb tot tipus d’ajuda. En aquest cas, se li aporta tot el que necessiti ja sigui menjar, atenció, companyia, cures, etc. El que volem és que se sentin còmodes i que tinguin una vida com es mereixen.

Aquests són alguns dels serveis d’una residència d’avis com Palau de Can Sunyer. També comptem amb servei de perruqueria, podologia, etc. Les nostres instal·lacions són ideals per a qualsevol persona de la tercera edat. Nosaltres fem tot el possible per garantir el benestar dels nostres residents per això comptem amb un gran equip de professionals. Si tens qualsevol dubte o vols visitar-nos, contacta amb nosaltres. Ens encantarà conèixe’t.

Entrades relacionades