Serveis que ha de tenir una residència de majors a Esparraguera

residencia de mayores en Esparraguera

Serveis que ha de tenir una residència de majors a Esparraguera

Si busques una residència de majors a Esparraguera hi ha dos extrems que has de verificar. En primer lloc, que aquesta residència sigui en realitat una llar. Aquesta és una de les coses que més ens preocupa en Palau de Can Sunyer. Ningú vol deixar a les persones que ho han donat tot per ells, en un lloc fred. Encara que tingui les millors instal·lacions i el millor personal tècnic i sanitari. Els últims anys de vida d’una persona han de dedicar-se al descans i, en la mesura del possible, a gaudir. Tant del lloc on s’està com de les persones que t’envolten.

En segon lloc i de manera paral·lela, has d’estar completament convençut que els majors estaran ben atesos. Els serveis geriàtrics per si mateixos no garanteixen la felicitat. Però serveis de baixa qualitat o inadequats sí garanteixen una vida pitjor i més curta. En Palau de Ca Sunyer cuidem ambdues coses. Oferim una llar i ho dotem dels millors serveis. Perquè els nostres residents visquin feliços i també sans.

Serveis Geriàtrics que ha d’haver-hi en una residència de majors a Esparraguera

La salut de cada resident així com el seu benestar han de ser punts clau del programa d’assistència d’una residència de majors a Esparraguera. I de fet en qualsevol altre lloc. La forma de garantir ambdues és que els residents passin per controls mèdics i sanitaris regulars. I que aquests controls siguin suficients, però no invasius. El dret a la intimitat és també una de les nostres majors preocupacions. Els residents han de sentir-se segurs i confiar en el personal mèdic. D’una altra manera la seva salut es veurà compromesa a llarg termini. Perquè no confiaran en els metges quan tinguin nous símptomes.

Tractament i avaluació de Malalties neurològiques

No és estrany que els residents de les residències per a majors sofreixin d’aquest tipus d’afeccions. Per exemple, demència senil, Parkinson, demència vascular Alzheimer. Una bona residència per a majors a Esparraguera ha de comptar amb un equip mèdic que tingui la formació suficient referent a això. Haurà d’estar format per metges, psicòlegs i infermers especialitzats. Persones capaces d’oferir tractaments personalitzats a cada pacient.

Psicomotricitat, fisioteràpia i rehabilitació

Molts dels nostres majors es veuen en la necessitat d’ingressar en una residència perquè el seu cos ja no funciona com abans. No poden valer-se per si mateixos però els seus problemes són únicament físics. En aquest sentit, qualsevol residència com cal ha d’explicar entre el seu personal amb fisioterapeutes especialitzats i amb especialistes en psicomotricitat i rehabilitació.

Aquests professionals són els encarregats que els residents continuïn caminant o que recuperin la mobilitat d’alguna part del cos si l’havien perdut.

Com veuràs, la funció d’una bona residència per a persones majors és proporcionar als residents la major qualitat de vida possible. No n’hi ha prou amb deixar-los en un lloc agradable. La recuperació de lesions i l’exercici tant físic com a mental són bàsics per garantir uns últims anys de debò daurats. En Palau de Ca Sunyer ens assegurem que així sigui. Visita’ns i comprova-ho tu mateix.

 

Entrades relacionades