Serveis

SERVEIS

Els nostres serveis assistencials, de tractament i rehabilitació garanteixen la millor estada als nostres residents.

Serveis assistencials Palau de Can Sunyer

SERVEIS ASSISTENCIALS

Vetllem per garantir la salut i el benestar de les persones residents del nostre centre.

Tots els residents reben per part de l’equip d’auxiliars, infermers i metges els controls permanents necessaris, cures específiques i un seguiment diari de la seva medicació, així com qualsevol altra atenció requerida.

SERVEIS D’AVALUACIÓ I TRACTAMENT D’AFECCIONS NEUROLÒGIQUES

Vetllem per l’avaluació i el tractament de totes les afeccions neurològiques.

Els residents amb Alzheimer, demència vascular, demència senil, Parkinson o altres afeccions neurològiques compten amb el nostre equip expert en demències, format per psicòlegs, infermers i metges que s’encarreguen de cada cas tenint en compte les necessitats específiques de cada afecció per oferir el millor tractament possible.

Serveis d'avaluació i tractament d'afeccions neurològiques Palau de Can Sunyer
Servei de rehabilitació Palau de Can Sunyer

SERVEIS DE REHABILITACIÓ, FISIOTERÀPIA I PSICOMOTRICITAT

Vetllem per què els nostres residents mantinguin i, en la mesura del possible, millorin les seves capacitats físiques.

Totes les persones residents són assistides per un fisioterapeuta expert en patologies i síndromes geriàtriques, com l’artrosi, la fibromiàlgia, les fractures de maluc o la síndrome d’immobilitat, per què en la seva estada adquireixin la major plenitud possible. Per fer-ho, a més, comptem amb espais equipats per realitzar les diferents sessions específiques.

ALTRES SERVEIS

SERVEIS D’ANIMACIÓ I EDUCACIÓ SOCIAL

Planifiquen i desenvolupen activitats lúdiques i terapèutiques adaptades a les necessitats de cada resident amb la finalitat d’estimular i mantenir les capacitats preservades dels usuaris, com l’atenció, l’escolta selectiva, la socialització, etc.

SERVEIS DE PERRUQUERIA I PODOLOGIA

El benestar de les persones grans residents també passa per sentir-se bé amb elles mateixes. Per això disposem d’aquests serveis setmanalment en espais específics dintre de la residència.

Vols conèixer millor els nostres serveis, concertar una visita al nostre centre o sol·licitar informació sobre disponibilitat i preus?