Tenir una vida plena en una residència d’avis a Esparreguera

residencia de ancianos en Esparraguera

Tenir una vida plena en una residència d’avis a Esparreguera

Tenir un envelliment actiu en una residència d’avis a Esparreguera és possible. En aquest cas, comptem amb tots els mitjans necessaris per poder aconseguir-ho.

Com funciona una residència d’avis a Esparreguera

El primer aspecte és considerar què et ve de gust fer en funció del teu estat. Nosaltres comptem amb psicòlegs per poder orientar-te i amb un equip de fisioterapeutes a la teva disposició. Depenent de les teves característiques, podràs sortir tu sol o necessitar d’ajuda. En qualsevol cas, per a nosaltres és fonamental facilitar la teva autonomia.

Un altre aspecte important rau en la teva pròpia voluntat. No en va, hem de recordar-te que, per molt que puguem fer, hi ha un element que dependrà de tu. Aprofitar el temps, llegir, jugar o interactuar amb altres persones són formes de passar un envelliment actiu en una residència d’avis a Esparreguera.

En conseqüència, que passis una estada agradable i activa dependrà de dos factors. Primera, de la infraestructura de la residència, i aquí et podem ajudar. En segon lloc, de les ganes que tinguis de fer coses, el que sempre és bo per millorar la teva qualitat de vida. Tenir en compte els dos factors és fonamental per gaudir de l’estada i veure-la com una oportunitat.

Palau de Can Sunyer, a més d’un equip d’especialistes, compta amb jardins, sales d’estar, habitacions i centre de dia. D’altra banda, col·labora activament amb la vida associativa de la zona.Para nosaltres és fonamental adaptar el centre a les necessitats dels nostres residents. Per aquesta raó, podem dir que comptem amb un lloc funcional i confortable per als nostres majors.

Com tot a la vida, l’actitud amb la qual plantegis la teva entrada és fonamental, tant si ho fas només com animat per les teves familiars.

Ajudar a que els nostres majors visquin amb naturalitat el procés

En ocasions, l’ingrés en una residència d’avis a Esparraguera és sobrevingut, no una elecció. Això és així per persones que són dependents. Si ets familiar d’un ésser estimat, el primer que et recomanem és que siguis transparent. A curt i mig termini, la persona que vols t’ho agrairà perquè no se sentirà enganyada. Mantenir la confiança és fonamental en aquest moment. I, per descomptat, ajudar a que no se senti desplaçada.

D’altra banda, és important que la persona vegi que estar a la residència serà millor. La immensa majoria de les famílies opten per aquesta via perquè allà estarà millor atès del que estaria a casa seva. Per aquest motiu, és important valorar-lo i comunicar-ho perquè no hi hagi problemes.

Conclusió

Per tots aquests motius, Palau de Can Sunyer és una bona alternativa si busques una residència d’avis a Esparreguera. A més d’estar en un entorn incomparable, comptes amb una cobertura de serveis completa perquè no notis la diferència. La proximitat a Montserrat us permetrà respirar aire pur i mantenir el contacte amb la natura. T’animem a que contactis amb nosaltres si vols més informació sobre les possibilitats al teu abast.

Entrades relacionades