Tot el que has de saber d’una residència de gent gran

Tot el que has de saber d'una residència de gent gran

Tot el que has de saber d’una residència de gent gran

Probablement, tinguis una lleugera idea del què és una residència de gent gran o residència d’avis. No obstant, en aquest article, t’explicarem amb detall tot el que has de saber d’una residència de gent gran. Si estàs pensant en portar a un familiar a una residència d’avis com Palau de Can Sunyer, creiem que aquest article et pot servir d’ajuda. A més, gràcies al que et explicarem tindràs molt més clar si necessites ingressar al teu ésser estimat en una residència de gent gran. Moltes vegades pensem dur als nostres familiars a una residència com a última opció. Però, realment, a vegades és la millor opció de totes.

A continuació, descobreix tot el que cal saber d’una residència de gent gran. Segueix llegint!

Residència de gent gran, què és?

Una residència de gent gran com la nostra, Palau de Can Sunyer, és un centre on viuen persones de la tercera edat temporalment o permanentment. La majoria dels nostres residents que utilitzen la residència de forma permanent solen ser casos de persones dependents i que requereixen ajuda.

En aquests centres s’ofereixen diferents serveis per garantir el benestar de la persona gran. Per exemple, atenció sanitària, rehabilitació, cures personals, etc. En el nostre cas, les nostres instal·lacions estan pensades perquè el resident pugui gaudir i estar atès en les millors condicions possibles. Comptem amb zona enjardinada, perruqueria, gimnàs, hort, etc.

A més, una residència d’avis és una alternativa a la llar familiar. Quan els familiars no es poden fer càrrec, per qualsevol motiu, aquesta és una bona opció a la qual poder recórrer. No hi haurà un lloc millor per a l’ancià.

Quan ingressar en una residència d’avis?

Com ja hem dit, hi ha diferents motius que ens porten a prendre la decisió d’ingressar a un familiar en una residència. Pot ser per treball o per situacions familiars. Doncs amb el pas dels anys, aquestes persones necessiten més atenció i cures. Per aquesta raó, t’explicarem quan has de donar el pas:

  • Quan envellim comencem a dependre molt més d’algú. Per aquest motiu, cal tenir companyia. Tenir companyia ajuda a la persona gran a no sentir-se sol. A més, gràcies a una residència d’avis compartirà moments amb altres residents i entaularà noves amistats.
  • Per motius de salut també és bona opció optar per ingressar en una residència d’ancians. Els problemes de salut de la gent gran són molt freqüents. El ingressar en una residència farà que els teus éssers estimats rebin assistència sanitària quan ho necessitin. A més, les residències d’avis compten amb un equip de metges, infermers, auxiliars, etc.

Ara ja saps molt més sobre què és una residència de gent gran. Recorda que a Palau de Can Sunyer, oferim tot el comentat anteriorment. El teu ésser estimat estarà en les millors mans i rebrà un tracte immillorable. Serà capaç de sentir-se com a casa. Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres.

A continuació, et deixem alguns articles que poden servir-te d’ajuda:

5 jocs per a majors en residència i a casa

Com evitar la solitud en la vellesa

Malalts d’Alzheimer: la nit és el seu pitjor enemic

Entrades relacionades