Viatges a la tercera edat: A gaudir!

viatges tercera edat

Viatges a la tercera edat: A gaudir!

Viatjar és un dels plaers més grans que tenim els éssers humans. És una manera de depurar i gaudir de noves cultures, ciutats, gastronomia etc. Ens permet evadir-nos dels problemes de la vida quotidiana. En aquest article anem a parlar dels viatges a la tercera edat.

El gust pels viatges no entén d’edats. Estem molt acostumats a veure els joves però hi ha una tendència que els adults majors viatgen cada vegada més. Per aquesta raó, fins i tot ho podem tenir com a opció de regal. A continuació, t’expliquem com planejar viatges a la tercera edat. No t’ho perdis!

Com planejar viatges a la tercera edat?

Tant com si vols regalar un viatge com si ho vols fer, et donem alguns consells:

La tendència de viatges a la tercera edat són els circuits. Aquests circuits són paquets turístics que ja ho tenen tot organitzat. Per tant, només t’has de preocupar per triar el lloc de destinació i escollir aquell paquet que més s’adapta al que vols. Alguns d’aquests paquets turístics permeten recórrer diverses destinacions en un període de temps. Un dels avantatges que tenen els circuits és que permet conèixer realment la cultura dels llocs que es visiten encara que impliqui programes de viatge més llargs.

Els creuers també són una bona opció de viatges a la tercera edat. Són una manera de conèixer noves destinacions de forma diferent. A més, aquests creuers disposen de totes les comoditats que la nostra gent gran necessiten.

L’ideal en aquests viatges de la tercera edat és que hi hagi un mix, és a dir, que aquests paquets incloguin recorreguts de ciutat, museus, natura etc. I també és important que tinguin temps lliure per descansar i comprar souvenirs per als seus familiars.

Viatges a la tercera edat: IMSERSO

Una altra de les opcions per viatjar en la tercera edat és l’Imserso (Institut de Majors i Serveis Socials). Aquesta entitat desenvolupa un programa de turisme dirigit a persones grans. El seu objectiu és proporcionar als adults majors estades en zones de costa o interior per millorar la seva qualitat de vida, salut i prevenir la dependència.

A més, el programa inclou tot el necessari per gaudir del viatge sense preocupacions. Doncs compta amb allotjament amb pensió completa, transport d’anada i tornada, pòlissa d’assegurances, servei de medicina general i programa d’animació sociocultural. Perfecte perquè la gent gran gaudeixin i s’ho passin bé coneixent nous llocs.

Com veus, els viatges a la tercera edat són una opció perfecta per als nostres éssers estimats. Ells també es mereixen gaudir. Esperem que l’article hagi estat del teu grat i et serveixi per fer futurs regals o per voler viatjar pel teu propi compte. Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t.

Entrades relacionades