Viure Sant Jordi a la Tercera Edat

Viure Sant Jordi en la tercera edat

Viure Sant Jordi a la Tercera Edat

La diada de Sant Jordi, que es celebra el 23 d’abril, és una de les jornades més importants a Catalunya. T’expliquem com la pots viure si estàs en una residència.

¿Què fer el dia de Sant Jordi?

Aquest dia té una circumstància especial. Encara que és laborable, hi ha ambient de festa en totes les ciutats i pobles de Catalunya. És habitual que hi hagi diverses possibilitats per a un públic divers. La tradició indicava que les parelles es regalessin roses i llibres. En els últims anys, aquesta festa ha passat de ser una celebració dels enamorats a una oportunitat per gaudir de la primavera.

Per una banda, la majoria de les floristeries treuen els seus llocs al carrer per vendre flors. Passa el mateix amb les associacions, club esportiu i entitats públiques. Sempre és bo que surtis a passejar per conèixer els ambients.

El segon aspecte a conèixer és que les llibreries també surten a l’exterior. Aquest és el dia de l’any en què més llibres es venen, de manera que si t’agrada la lectura aquesta és una bona opció. A més, els autors més importants organitzen les seves signatures aquest día.

Finalment, et convé saber que el dia 23 d’abril les institucions públiques organitzen actes i espectacles especials. Per aquesta raó, et recomanem que puguis consultar les possibilitats al teu abast. En tots els centres urbans hi ha alguna cosa especial aquest dia que marca la diferencia.

Hem d’indicar que el dia de Sant Jordi és també una oportunitat d’organitzar reunions familiars. Encara que no té la significació del Nadal o dels aniversaris, sí que és veritat que és una data senyalada.

Què aporta una residència de la Tercera Edad

Si ets gran, tingues en compte que pots programar la teva estada a les residències de la Tercera Edat. Tens la possibilitat d’entrar i sortir quan vulguis, de manera que el fonamental és que puguis organitzar el teu temps. L’única cosa que et demanarem és que registris els teus moviments perquè no hi hagi problemes. Per tant, aquesta és una bona possibilitat si vols sortir un dia de festa.

T’animem a que coneguis les possibilitats que tens al teu abast en una residència de gent gran. D’altra banda, has de tenir en compte que moltes residències i centres de dia organitzen activitats especials.

Conclusió

Si tens interès per gaudir del dia de Sant Jordi, és bo que coneguis el que et podem oferir a Palau de Can Sunyer. Comptem amb una àmplia gamma de possibilitats per ajudar-te a passar una estada agradable. Disposem de residència a temps complet i de centre de dia.

Les instal·lacions estan preparades per acollir una casuística diversa. Atenem persones amb diversitat funcional, demències o altres malalties perquè disposem d’un equip de professionals especialitzats. A la residència hi ha metges, psicòlegs, fisioterapeutes i animadors.

T’animem a que ens contactis si busques una residència especialitzada per a la Tercera Edat, ja sigui per a tu o per a un ésser estimat. Estem convençuts que et podem donar un cop de mà.

Entrades relacionades