Vocació de servei i proximitat

Vocacio-de-servei-i-proximitat

Vocació de servei i proximitat

Compartim consells i coneixements per a facilitar-vos l’assistència a la gent gran, així com ajudar-vos en la vostra salut.

Fer-se gran és llei de vida i com a societat hem tingut cura de les persones d’avançada edat de la nostra família. Aquesta tasca tradicionalment s’havia fet des de la voluntarietat i els coneixements adquirits a casa en un entorn familiar. Però els temps canvien, i en l’era de la informació es pot aprendre molt des de qualsevol lloc del món a través d’internet. Això sí, cal garantir que el que es llegeix a les webs sigui veraç i adequat a cada circumstància personal.

Per això des de la residència de Palau de Can Sunyer us volem acostar els coneixements i l’expertesa dels nostres professionals a través d’aquest nou blog  amb l’objectiu de facilitar-vos el dia a dia en l’atenció dels vostres familiars grans o amb dependència, així com de donar-vos consells d’hàbits i de salut per arribar de la millor manera a la vellesa.

Així doncs a partir d’ara publicarem mensualment en aquest blog les darreres novetats i coneixements en el camp de la geriatria que envolten:

  • les afeccions neurològiques com l’Alzheimer,
  • les afeccions reumatològiques com la fibromialgia,
  • les afeccions geriàtriques com la insuficiència venosa crònica,
  • les afeccions respiratòries com l’EPOC,
  • la rehabilitació de malalties cròniques,
  • el tractament psicològic de la gent gran,
  • i el treball de l’educació social.

I ho farem de la forma més entenedora i rigorosa possible, per a que pugueu comprendre tot el que envolta aquestes qüestions i posar en pràctica els consells dels nostres professionals, ja sigui amb els vostres familiars grans o bé en la vostra cura personal. Totes aquestes afeccions associades al fer-se gran i el com millorar o pal·liar els símptomes són el nostre dia a dia, per això en som experts qualificats.

Tots els professionals de Palau de Can Sunyer treballem per garantir una bona qualitat de vida dels nostres residents i ara també de la vostra i dels vostres familiars des d’aquest blog i les nostres xarxes socials.

Entrades relacionades